Ohjelmat

Ohjelmaopas

Tänään
TV Shop Tvins

09:30
TV Shop Tvins
Elokuva: Syvä kuin meri

(The Deep End of The Ocean, draama, USA, 1999) Pariskunta osallistuu luokkakokoukseen, kun samaan aikaan heidän 3-vuotias poikansa katoaa hotellin aulasta. Lasta ei löydetä mistään. Paetakseen ahdistavia muistoja pari muuttaa Chicagoon, jossa he sattumalta näkevät lapsensa yhdeksän vuoden jälkeen. Lapsen kasvattaneella adoptioisällä ei ole mitään tietoa kidnappauksesta. 102 min. Ohjaus: Ulu Grosbard. Pääosissa: Michelle Pfeiffer, Ryan Merriman, Treat Williams, Whoopi Goldberg.

12:30
Elokuva: Syvä kuin meri
Dawson's Creek

Dawsonin elokuvan kuvaukset ottavat tuulta siipiensä alle, kun hän löytää Joeyn taidekurssilta näyttelijättären filmin tähtirooliin. Omaelämäkerrallinen elokuva kuohuttaa kuitenkin Joeyn ja Dawsonin tunteita. Pacey äkkää Andien lääkkeet, mutta tyttöystävä tekee kaikkensa kartellakseen aihetta. Jen tapaa uuden poikaystäväehdokkaan. (Dawson's Creek, draamasarja, 2. kausi, USA, 1999)

14:30
Dawson's Creek
Jos mies saisi päättää

UUSI KAUSI ALKAA! Lisa Snowdonin juontamassa brittisarjassa aviomiehet ja poikaystävät pistävät tyylinsä hukanneiden naisten garderobin uusiksi. Avausjaksossa Holly saa heittää hyvästit villatakeille. Nainen on laihduttanut 54 kiloa, mutta hän piiloutuu yhä ylisuuriin vaatteisiin. Poikaystävä Lloyd haluaa kohottaa muodokkaan tyttöystävänsä itsetuntoa pukemalla tämän tyköistuviin vaatteisiin, jotka paljastavat upeat jalat. (Your Style in His Hands, lifestyle, 2. kausi, Iso-Britannia, 2014)

15:30
Jos mies saisi päättää
Täydelliset hääpuvut

Alana M., Sarah & Milkyway. Sarah on jo ostanut yhden hääpuvun, mutta ei ole tyytyväinen: nyt on löydettävä oikea helmi! Pitsipuvusta haaveileva Alana joutuu miettimään tarkasti budjettiaan. Milkyway osoittautuu mahdottomaksi nirsoilijaksi. (Keasha's Perfect Dress, lifestyle, 1. kausi, USA, 2012)

16:30
Täydelliset hääpuvut
5D: Omituinen pakkomielteeni

Sharon keräilee maanisesti possuja ja käyttää joka päivä pari tuntia kärsäkäskokoelmansa puunaamiseen. Rebeccalla on pakkomielle barbie-nukkeihin, joita hän kaivaa jopa roskiksista. (My Crazy Obsession, dokumenttisarja, 1. kausi, USA, 2013)

17:00
5D: Omituinen pakkomielteeni
Top 20 kotivideot

Tällä kertaa Top 20 kotivideoissa näytetään unohtumattomia hetkiä, hyvässä ja pahassa. Toisinaan videon sankari saattaa toivoa unohtavansa. Monet koettavat esitellä taitojaan, mutta aina kaikki ei mene niin kuin piti. (TOP 20 Funniest, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

17:30
Top 20 kotivideot
Tavallista elämää

Sara matkustaa kotikonnuille pohjoiseen lepäämään ja valmistautumaan sisarensa suureen päivään. Tami osallistuu kutsuvierastilaisuuksiin ja tapaa turkulaisia vaikuttajia. Sedun esikoisen ristiäiset vaativat kunnon suunnittelua. Janni vierailee Helsingissä hyvän asian puolesta. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

18:30
Tavallista elämää
Tavallista elämää

Janni on yllätysvieraana polttareissa ja Sara kokee haikeita hetkiä sisarensa rippijuhlissa. Tamilla on asiaa vaimolleen kesken työpäivän ja yllätysvisiitti vaimo-Marin työpaikalla pakottaa aurinkokuninkaan lähes asiakkaan rooliin. Sedu kokee olonsa yksinäiseksi perheen lähdettyä lomailemaan ilman häntä. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

19:00
Tavallista elämää
Tavallista elämää

Tami piipahtaa mökin rauhaan kesken kiireidensä. Sedu tekee päinvastoin ja ottaa ilon irti "poikamiespäivistään" Helsingin yössä. Janni aloittaa toden teolla valmistautumisen fitnessmallikisoihin. Saralla käy tuuri pokeripelissä ja missiystävät hyötyvät tästä. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

19:30
Tavallista elämää
Myyntimies Jethro

Jethro ja anopin aromipesä. Jethro saapuu Pietariin anopin lämmin aromipesä kainalossaan. Mutta ehtiikö kiireinen myyntimies asuntonäytöiltä maistamaan siskonmakkarakeittoa, vai viekö paikallinen seljanka voiton? Pietarin upeat kirkot, Tarja Halosen maatuska, jatkuvasti virtaava vodka ja törkeä ryöstöyritys saavat sydämen tykyttämään jopa kaiken nähneellä myyntimiehellä. Ja minkälainen suhde Jethrolle muodostuu autonkuljettaja Sergein kanssa? (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

20:00
Myyntimies Jethro
Elokuva: Erin Brockovich

(Erin Brockovich, draama, USA, 2000) Tositarinaan perustuvassa draamassa räväkkä yksinhuoltajaäiti saa työpaikan lakitoimistosta ja pääsee vakavaan ympäristörikokseen syyllistyneen jättiyrityksen jäljille. 131 min. Ohjaus: Steven Soderbergh. Pääosissa: Aaron Eckhart, Albert Finney, Julia Roberts.

21:00
Elokuva: Erin Brockovich
Playboy esittää: Sexcetera

Tällä kertaa käydään maatilalla läpsittävänä ja sidottavana, tutustutaan seksisivustojen sisällöntuottajaan ja ihastellaan kypsiä naisia. Luvassa myös maailman huonoin porno-ohjaaja, Kid Vegas. (Sexcetera, viihteellinen asiaohjelma, 3. kausi, USA)

23:50
Playboy esittää: Sexcetera
Elokuva: Kelly nudistileirillä

(Kelly's First Nudist Retreat, erotiikka, USA, 2008) Kelly kärsii huonosta itsetunnosta ja menee tapaamaan terapeutti Judith Wintersiä. Kelly alkaa kertoa harhaista tarinaa seksistä psykiatrin kanssa sekä terapiaretkestä nudistien pakopaikkaan. Pian Kelly esittää vastustamattoman ehdotuksen terapeutti Wintersille. 79 min. Ohjaus: Francis Locke. Pääosissa: Jadra Holly, Amber Michaels, Cherokee, JoeLean, Frank Fortuna.

01:00
Elokuva: Kelly nudistileirillä
Ritari Ässä

Varasliiga. Michael ja KITT soluttautuvat eversti Kincaidin johtamaan varasliigaan, joka suunnittelee kaikkien aikojen keikkaa. Liigan päämajan viestiliikennettä valvotaan, joten Michaelin on pärjättävä ilman yhteyttä Devoniin. Linda, yksi Kincaidin alaisista, kiehtoo Michaelia. Kätkevätkö tytön surulliset silmät taakseen synkän salaisuuden? (Knight Rider, toiminta, 1. kausi, USA, 1982)

02:40
Ritari Ässä
Elokuva: Kämppikset

(Head Over Heels, komedia, USA, 2001) Rakkauteen pettynyt Amanda muuttaa kimppakämppään neljän mallitytön kanssa. Hulvattomassa tyttöporukassa riittää vauhtia, ja asteleepa vastaan myös unelmien prinssi Jim. Mutta sitten Amanda näkee Jimin tekevän murhan, ja tytöt ryhtyvät tutkimaan juttua. 80 min. Ohjaus: Mark Waters. Pääosissa: Monica Potter, Freddie Prinze Jr., Shalom Harlow, Ivana Milisevic, Sarah O'Hare.

03:35
Elokuva: Kämppikset
Suhdekoukerot

Sarja alkaa uusintana. Kun nuori pari Adam ja Jennifer pistää hynttyyt yhteen ja kihlautuu, naapurit Audrey ja Jeff iloitsevat löydettyään viimein toisen pariskunnan, jonka kanssa viettää laatuaikaa. Jengin ikisinkku Russell ei kuitenkaan ole yhtä haltioissaan, ja avioliiton konkari Jeff onnistuu rikkomaan tulevan sulhon harhakuvat auvoisista aviovuosista. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

04:00
Suhdekoukerot
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
6D: The Chemical Brothers

Kun the Chemical Bros -yhtye nousi listojen kärkeen vuonna 1996, se muutti koko musiikkiteollisuuden. Musiikki oli rytmikästä, uutta, tanssittavaa ja omalaatuista. Dokumentti valottaa yhtyeen nousua menestyksen aallonharjalle ja sitä, mitä tapahtui suosion jälkimainingeissa. (Planet Rock Profiles: The Chemical Brothers, dokumentti, Irlanti, 2008)

18:00
6D: The Chemical Brothers
6D: The Killers

The Killers nousi suosioon vuonna 2004 Hot Fuss -debyyttialbumillaan. Yhtyeen jäsenet kertovat nyt, mistä kaikki sai alkunsa, ja miten kappale Mr. Brightside syntyi. (Planet Rock Profiles: The Killers, dokumentti, Irlanti, 2005)

18:30
6D: The Killers
Amerikan kamalimmat tatuoinnit

Elokuvien innoittamat. Jeremy joutuu vaikean haasteen eteen, kun hänen asiakkaallaan on koko kyljen peittämä hävytön tatuointi. Meganin asiakkaan pakkomielteenä puolestaan ovat zombit. (America's Worst Tattoos, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2013)

19:00
Amerikan kamalimmat tatuoinnit
Kassakaappien murtajat

Phil ja Blaze lähtevät etsimään kassakaappia roskaläjästä. Mutta löytyykö roskan keskeltä aarteita? Blaze saa tilaisuuden avata kassakaapin keikalla. Kassakaappi auton takaluukussa aiheuttaa kaksikolle päänvaivaa. (The Safecrackers, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2014)

19:30
Kassakaappien murtajat
Trokarit

Pontikka palaa USA:n itärannikon metsissä Discoveryn sarjassa Trokarit. Sarjassa seurataan, miten nykyajan trokarit pyörittävät toimintaansa ja huijaavat viranomaisia. Pontikan poltto, metsiin piilotetut viinatehtaat ja salakauppa ovat yhä voimissaan ja muodostavat tuottoisan bisneksen. (Moonshiners, tosi-tv, 3. kausi, USA, 2011)

20:00
Trokarit
Ideamyrsky

Suunnitteluinsinöörit etsivät puolessa tunnissa tekniseen ongelmaan mahdollisimman innovatiivista ratkaisua. Kahden parhaan kilpailijan ideat toteutetaan käytännössä joukkueittain ja voittajajoukkueen johtaja saa jatkaa kilpailussa. Koko kilpailun voittajalle on luvassa 50 000 dollarin palkinto ja vuoden työsopimus. (The Big Brain Theory, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

21:00
Ideamyrsky
Kaara

Kotimaisessa autoiluohjelmassa koeajetaan ja vertaillaan niin uusia kuin käytettyjä autoja ja kerrotaan autoiluun liittyviä vinkkejä. Kaaran ensimmäisessä vertailussa ovat suomalaisten suosikkifarkut Volkswagen Golf, Toyota Auris ja Kia Ceed. (Kaara, kotimainen autoiluohjelma, 2014)

22:00
Kaara
Kohtalokkaat kaunottaret

Apurinsa avustuksella taikuri Foster huijaa yleisöään uskomaan mentalistin kykyihinsä. Ahneeksi käyvä apuri kuitenkin uhkaa paljastaa huijaukset, jos hän ei saa lisää rahaa. Raivostuva Foster ei salli naisen pilata uraansa. (Femme Fatales, eroottinen trilleri, 1. kausi, USA, 2011)

22:30
Kohtalokkaat kaunottaret
Elokuva: The Condemned - tuomittujen taistelu

(The Condemned, toiminta, USA, 2007) Tv-tuottaja haluaa murskata katsojaennätykset ja vie kymmenen kuolemaantuomittua vankia autiolle saarelle taistelemaan hengestään. Moraalisten kysymysten lisäksi tuottajalla on myös toinen ongelma: yksi vangeista on entinen erikoisjoukkojen mies Jack Conrad (Stone Cold Steve Austin). 102 min. Ohjaus: Scott Wiper. Pääosissa: Steve Austin, Vinnie Jones, Robert Mammone, Rick Hoffman, Tory Mussett, Masa Yamaguchi.

23:05
Elokuva: The Condemned - tuomittujen taistelu
Star Trek: The Next Generation

Picard ja Data palaavat Enterpriselle suoritettuaan tehtävän toisaalla. He löytävät aluksen avaruudesta ajelehtimasta, samalla kun miehistö näyttää taantuneen kohti eläinmaailman esi-isiään. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 7. kausi, USA, 1993)

01:10
Star Trek: The Next Generation
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

02:05
Voice TV
Huomenna
Ihmemies MacGyver

Pelkkää bisnestä. MacGyver pakenee vuorille, kun palkkamurhaaja Murdoc lähtee jälleen kerran hänen peräänsä. (MacGyver, toiminta, 6. kausi, USA, 1990)

07:15
Ihmemies MacGyver
Pulmuset

Roskaruuan rakastaja. Bud saa tilaisuuden päästä tapaamaan presidenttiä ja myös Kelly ryntää kotiin oman uutisensa kanssa. Al joutuu pähkäilemään, kummalle hän luovuttaa viimeiset sata dollariaan. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

08:10
Pulmuset
Pulmuset

Villi lapsikatras. Al ja Peggy viettävät elokuvailtaa naapurissa. Sillä aikaa Bud huijaa Kellyn huolehtimaan yksin raisuista hoitolapsista ja lähtee itse konserttiin. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

08:35
Pulmuset
Dawson's Creek

Dawsonin elokuvan kuvaukset ottavat tuulta siipiensä alle, kun hän löytää Joeyn taidekurssilta näyttelijättären filmin tähtirooliin. Omaelämäkerrallinen elokuva kuohuttaa kuitenkin Joeyn ja Dawsonin tunteita. Pacey äkkää Andien lääkkeet, mutta tyttöystävä tekee kaikkensa kartellakseen aihetta. Jen tapaa uuden poikaystäväehdokkaan. (Dawson's Creek, draamasarja, 2. kausi, USA, 1999)

09:05
Dawson's Creek
TV Shop Tvins

09:55
TV Shop Tvins
Tavallista elämää

Sara matkustaa kotikonnuille pohjoiseen lepäämään ja valmistautumaan sisarensa suureen päivään. Tami osallistuu kutsuvierastilaisuuksiin ja tapaa turkulaisia vaikuttajia. Sedun esikoisen ristiäiset vaativat kunnon suunnittelua. Janni vierailee Helsingissä hyvän asian puolesta. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

12:55
Tavallista elämää
Tavallista elämää

Janni on yllätysvieraana polttareissa ja Sara kokee haikeita hetkiä sisarensa rippijuhlissa. Tamilla on asiaa vaimolleen kesken työpäivän ja yllätysvisiitti vaimo-Marin työpaikalla pakottaa aurinkokuninkaan lähes asiakkaan rooliin. Sedu kokee olonsa yksinäiseksi perheen lähdettyä lomailemaan ilman häntä. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

13:25
Tavallista elämää
Tavallista elämää

Tami piipahtaa mökin rauhaan kesken kiireidensä. Sedu tekee päinvastoin ja ottaa ilon irti "poikamiespäivistään" Helsingin yössä. Janni aloittaa toden teolla valmistautumisen fitnessmallikisoihin. Saralla käy tuuri pokeripelissä ja missiystävät hyötyvät tästä. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

13:50
Tavallista elämää
Myyntimies Jethro

Jethro ja anopin aromipesä. Jethro saapuu Pietariin anopin lämmin aromipesä kainalossaan. Mutta ehtiikö kiireinen myyntimies asuntonäytöiltä maistamaan siskonmakkarakeittoa, vai viekö paikallinen seljanka voiton? Pietarin upeat kirkot, Tarja Halosen maatuska, jatkuvasti virtaava vodka ja törkeä ryöstöyritys saavat sydämen tykyttämään jopa kaiken nähneellä myyntimiehellä. Ja minkälainen suhde Jethrolle muodostuu autonkuljettaja Sergein kanssa? (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

14:20
Myyntimies Jethro
Kaara

Kotimaisessa autoiluohjelmassa koeajetaan ja vertaillaan niin uusia kuin käytettyjä autoja ja kerrotaan autoiluun liittyviä vinkkejä. Tässä jaksossa koeajetaan Seat Leon Cupra ja Kia Soul. (Kaara, kotimainen autoiluohjelma, 2014)

15:15
Kaara
Goldbergit

Adam kiristää Erican mukaansa kummia fanityyppejä pullistelevaan Tähtien sota -lippujonoon. Barry liittyy koulun painijoukkueeseen, sillä luulee kyseen olevan showpainista. Tähtien sota -faneille! (The Goldbergs, komediasarja, 1. kausi, USA, 2013)

15:45
Goldbergit
Monk

Autopommi-iskussa kuolee tunnettu räppäri. Teosta syytetään uhrin pahinta vihamiestä ja kilpailevaa artistia, Murderussia (Snoop Dogg), jota Monk lupautuu vahingossa auttamaan. (Monk, komediallinen rikossarja, 6. kausi, USA, 2007)

16:15
Monk
Ritari Ässä

Lopullinen tuomio. Michaelin ystävä Cheryl on joutunut vankilaan epäiltynä pomonsa murhasta. Cheryl vannoo syyttömyyttään, mutta ainoa henkilö, joka voi todistaa hänen väitteensä, on kadonnut kuin maan nielemänä. Michael lähtee etsimään Cherylin alibia Claremont Baysta, mutta perillä käy selväksi, että todistajan löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. (Knight Rider, toiminta, 1. kausi, USA, 1982)

17:05
Ritari Ässä
House

James. Sairaalaan tuodaan koditon nainen, joka piirtää omituisia supersankarisarjakuvia ja kaipaa henkilöä nimeltä James. Foreman epäilee naisen olevan lämpimän ruoan ja yösijan perässä, mutta myötätuntoinen Wilson saa Housen kiinnostumaan tapauksesta. (House, draama, 1. kausi, USA, 2004)

18:10
House
Elokuva: Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas

(The Flintstones in Viva Rock Vegas, perhekomedia, USA, 2000) Näin alkoi legendaaristen Kivisten ja Sorasten tarina! Retu ja Tahvo kohtaavat mielitiettynsä Vilman ja Bettin, mutta onnen tiellä on niljakas playboy, jolla on katala suunnitelma. 90 min. Ohjaus: Brian Levant. Pääosissa: Jane Krakowski, Joan Collins, Kristen Johnston, Mark Addy, Stephen Baldwin.

19:15
Elokuva: Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas
Elokuva: Bean - äärimmäinen katastrofielokuva

(Bean, komedia, Iso-Britannia, 1997) Mr. Bean (Rowan Atkinson) matkustaa taidemuseon edustajana Iso-Britanniasta Yhdysvaltoihin ja onnistuttuaan tuhoamaan niin kalliin taideteoksen kuin paikallisen Davidin (Peter MacNicol) perhesuhteetkin hän joutuu pian korjailemaan aiheuttamiaan vahinkoja. 82 min. Ohjaus Mel Smith. Pääosissa Rowan Atkinson, Peter MacNicol, Burt Reynolds.

21:00
Elokuva: Bean - äärimmäinen katastrofielokuva
Spartacus - gladiaattori

Batiatus pitää suuret juhlat kotonaan, jossa vieraita viihdyttävät Spartacus ja Crixus, taistellen toisiaan vastaan. Yhä kostonhimoinen Spartacus yrittää nostattaa kapinaa, mutta yksi mies voi pysäyttää hänen aikeensa. 1. kauden päätösjakso. (Spartacus: Blood and Sand, draama, 1. kausi, USA, 2010)

23:00
Spartacus - gladiaattori
House

James. Sairaalaan tuodaan koditon nainen, joka piirtää omituisia supersankarisarjakuvia ja kaipaa henkilöä nimeltä James. Foreman epäilee naisen olevan lämpimän ruoan ja yösijan perässä, mutta myötätuntoinen Wilson saa Housen kiinnostumaan tapauksesta. (House, draama, 1. kausi, USA, 2004)

00:10
House
Elokuva: Dirty

(Dirty, rikosdraama, USA, 2005) Entiset jengiläiset Armando Sancho ja Salim Adel partioivat Los Angelesin katuja kovalla otteella. Kun viaton mies kuolee, sisäisessä tutkinnassa Sanchoa vaaditaan tunnustamaan. Huono omatunto painaa miestä, mutta hän ei halua pettää työtovereitaan. 88 min. Ohjaus: Chris Fisher. Pääosissa: Keith David, Cuba Gooding Jr, Clifton Collins Jr, Brittany Daniel.

01:10
Elokuva: Dirty
Elokuva: Radio

(Radio, draama, USA, 2003) Tositapahtumiin perustuvassa, amerikkalaisen jalkapallon maailmaan sijoittuvassa draamassa kehitysvammainen James Robert "Radio" Kennedy (Cuba Gooding Jr.) päätyy koulun joukkueen apulaiseksi, kun hyväntahtoinen valmentaja (Ed Harris) ottaa hänet siipiensä suojaan. Uusi suojatti kohtaa kuitenkin vastustusta ahdasmielisessä 1970-luvun pikkukaupungissa. 101 min. Ohjaus: Mike Tollin. Pääosissa: Cuba Gooding Jr., Ed Harris, Alfre Woodard, S. Epatha Merkerson.

03:00
Elokuva: Radio
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
6D: Rihanna 777 -kiertue

Dokumentissa seurataan Rihannan kunnianhimoista konserttikiertuetta vuodelta 2012. Laulaja veti yhden viikon aikana seitsemän konserttia seitsemässä eri maassa. (Rihanna 777 Tour, dokumentti, USA, 2013)

18:00
6D: Rihanna 777 -kiertue
Ammattina sankari

Sarjassa seurataan neljää maanteiden rautaista ammattilaista ja tutustutaan heidän tekemäänsä raskaaseen ja monipuoliseen työhön Suomen ja Euroopan teillä. Pertti ajaa Kittilässä hinausautoa, Tommi Lahden seudulla tukkirekkaa, Teuvo pääkaupunkiseudulla jakeluautoa ja Harri kuljettaa kukkia Hollannista. (Ammattina sankari, kotimainen asiaohjelma, 2014)

19:00
Ammattina sankari
Kaara

Kotimaisessa autoiluohjelmassa koeajetaan ja vertaillaan niin uusia kuin käytettyjä autoja ja kerrotaan autoiluun liittyviä vinkkejä. Kaaran ensimmäisessä vertailussa ovat suomalaisten suosikkifarkut Volkswagen Golf, Toyota Auris ja Kia Ceed. (Kaara, kotimainen autoiluohjelma, 2014)

19:30
Kaara
Wheeler Dealers

Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Edd Chinan osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Edd pistää tuulemaan. Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. (Wheeler Dealers, tosi-tv, 11. kausi, Iso-Britannia, 2014)

20:00
Wheeler Dealers
Ylvis Show

Kettuvideollaan maailmanmaineeseen ponnahtaneiden norjalaisveljesten Bård ja Vegard Ylvisåkerin vauhdikas talkshow koostuu sketseistä, videoista, villeistä stunt-tempuista sekä kuuluisien norjalaisten humoristisista haastatteluista. Tällä kertaa veljekset lupaavat myös yrittää rikkoa Guinnessin ennätyksiä. Sivuroolissa jatkaa koomikko Calle Hell Vang Larsen, ja oman lisänsä iloitteluun tuo "harjoittelija" Magnus. (I kveld med YLVIS, viihde, 4. kausi, Norja, 2014)

21:00
Ylvis Show
Hiuskarvan varassa

UUSI KAUSI ALKAA! Discoveryn sarjassa seurataan extremeseikkailija Bear Gryllsin hengenvaarallisia matkoja ympäri maailmaa. Tällä kertaa seikkaillaan Alabamassa. (Ultimate Survival, tosi-tv, 4. kausi, USA, 2009)

22:00
Hiuskarvan varassa
Mielenhallinnan mestarit

Sarjassa sukelletaan tajunnan syövereihin ja paljastetaan, miten voimakkaasti ihmismieli on muokattavissa. Neljä manipuloinnin mestaria demonstroi sarjassa hypnoosin, mentalismin ja muiden psykologisten menetelmien avulla, miten helppoa toisen ihmisen pään sisään on sukeltaa. Pahaa-aavistamattomat koehenkilöt kokevat sarjassa elämänsä yllätyksen. (Mind Control Freaks, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

23:00
Mielenhallinnan mestarit
Ajan hidastajat

Jeff Lieberman ja Matt Kearney katsovat maailmaa hidastettuna kameran linssin läpi. Sarjassa nähdään uskomattoman tarkkoja, huippukameralla otettuja kuvasarjoja erilaisista tapahtumista. Jeff ja Matt mm. tutkivat hiilihappojään räjähdysominaisuuksia, kuvaavat moottorisahoilla temppuilevaa jonglööriä sekä heittävät butaanisytyttimiä tehosekoittimeen - kaikki tieteen nimessä! (Time Warp, viihde, 1. kausi, USA, 2008)

23:30
Ajan hidastajat
Alligaattorin metsästäjät

Synkät taivaat. Suistolle iskee myrsky, johon metsästäjät suhtautuvat kukin tavallaan. Joe pakottaa vastahakoisen Tommyn vesille, Troy onnistuu yli odotustensa ja Edwardsit pitävät suosiolla vapaapäivän. (Swamp People, tosi-tv-sarja, 2. kausi, USA, 2011)

00:00
Alligaattorin metsästäjät
Sing Date

Sing Datessa sinkut etsivät treffiseuraa laulunäytteen perusteella. Mahdollisista deiteistä päätetään yhdessä nauhoitetun dueton jälkeen. Löytääkö kaikesta kimaltavasta pitävä Rhiannon sävelkorvaista seuraa? (Sing Date, viihde, 1. kausi, Iso-Britannia, 2012)

00:55
Sing Date
Sing Date

Sing Datessa treffiseuraa etsitään laulunäytteen perusteella. Deiteistä päätetään yhdessä nauhoitetun dueton jälkeen. 28-vuotias maalaispoika ja karateka James etsii seuraa niin innokkaasti, ettei pysy tuolillaan. (Sing Date, viihde, 1. kausi, Iso-Britannia, 2012)

01:25
Sing Date
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

01:55
Voice TV
27.10
Ihmemies MacGyver

Kyynelten polku. Sähköyhtiö turvautuu likaisiin keinoihin vetääkseen suurjännitelinjan intiaanireservaatin pyhän paikan läpi. (MacGyver, toiminta, 6. kausi, USA, 1990)

06:15
Ihmemies MacGyver
Matlock

Sarjakuvapiirtäjä Ron Winfield on saanut atlantalaiset innostumaan tarinallaan senaattori Peter Dolanin suhteesta erääseen naiseen. Juuri ennen naisen henkilöyden paljastumista Winfield murhataan ja Matlock puolustaa syytteeseen asetettua senaattoria. (Matlock, draamasarja, 4. kausi, USA, 1989)

07:10
Matlock
Kellarin kunkku

Doug järjestää Arthurille jälleennäkemisen tämän velipuolen Skitchin kanssa. Kun Doug kuulee veljesten omistavan yhteisen talon, hän alkaa unelmoida yksityisyydestä, tyhjästä kellarista ja laatuajasta Carrien kanssa. (The King of Queens, komediasarja, 5. kausi, USA, 2002)

08:05
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Dougin äiti, Janet, kertoo Carrielle, että Dougilla oli 11-vuotiaana koira, jonka Doug luulee yhä elävän. Todellisuudessa hänen vanhempansa ovat salaa hankkineet uuden koiran aina, kun edellinen on kuollut. (The King of Queens, komediasarja, 5. kausi, USA, 2002)

08:30
Kellarin kunkku
TV Shop Tvins

08:55
TV Shop Tvins
Tallinna

Pertin pettymys. Tankotanssijoiden matka jatkuu riemukkaissa merkeissä. Kannettava tanko jää huoneeseen tyttöjen lähtiessä radalle juhlimaan Viron itsenäisyyspäivää. Pete ja Jani suuntaavat satamaan. Pyörätuolin kanssa taksin saaminen ei kuitenkaan ole helppoa. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

11:55
Tallinna
Täältä tulee Honey Boo Boo

Mehua ja herkkuruokaa. Alana leikkii isän kanssa ja harjoittelee myös, miten esiintyä seuraavassa kilpailussa. Kisaa ennen on kuitenkin haalittava kasa kahisevaa, mitä varten perhe pystyttää mehukojun. June-äidin keittiötaitoja ylistetään hänen kokatessaan koko perheen herkkuruokaa. (Here Comes Honey Boo Boo, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:25
Täältä tulee Honey Boo Boo
Pomo keittiössä

Buddy valmistaa lankonsa Mauron kanssa ranskalaisvaikutteisen bistroaterian. Tarjolla on uppomunalla ja kinkulla ryyditettyä salaattia, pippuripihviä ja suklaisia éclair-leivoksia. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:55
Pomo keittiössä
Pomo keittiössä

Illanistujaiset odottavat, eikä Buddy aio raataa kyökissä vieraita viihdyttäessään, joten isäntä valmistaa etukäteen helppoa sormiruokaa. Varmoja suosikkiherkkuja on tarjolla niin vieraalle kuin vieraalle, kun pöytään katetaan muun muassa oliivi-rusinatapenadea vuohenjuuston kera, kanavartaita ja pieniä mozzarellatäytteisiä paprikoita. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

13:25
Pomo keittiössä
Ihmemies MacGyver

Viesti menneisyydestä. Silmäleikkausta odottava Pete saa sairaalaan salaperäisen viestin, jonka alkuperää hän ja MacGyver ryhtyvät selvittämään. (MacGyver, toiminta, 6. kausi, USA, 1990)

13:55
Ihmemies MacGyver
Matlock

Kun menestyvä leipuri Katie White ilmoittaa suunnitelmistaan ottaa haltuunsa useita pikkuleipomoita, hänet murhataan. Katien kuoltua pähkinöiden aiheuttamaan allergiakohtaukseen Matlock yrittää todistaa leipuri Bobbyn syyttömyyden. 4. kauden päätösjakso. (Matlock, draamasarja, 4. kausi, USA, 1989)

14:55
Matlock
Suhdekoukerot

Vuosia täyttävän Jeffin syntymäpäivä lähestyy, ja miehen salaperäinen synttäridiili vaimonsa kanssa herättää uteliaita kysymyksiä, joihin Russell pakonomaisesti etsii vastausta. Kateellinen Adam kinuaa omaa diiliä Jenniferiltä, mutta hyppääkö hän liian syviin vesiin? Audrey järkkää Jeffille juhlat omaan tyyliinsä. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

15:55
Suhdekoukerot
Kaikki rakastavat Raymondia

Ray pääsee kokeilemaan vanhemmuuskurssilla oppimaansa "aktiivisen kuuntelemisen tekniikkaa" omiin, itsepäisiin vanhempiinsa. Ray ei käsitä taitojensa määrää, ennen kuin käyttää tekniikkaa vanhempiinsa sekä Allyyn, yllättävin tuloksin. (Everybody Loves Raymond, komedia, 2. kausi, USA, 1997)

16:25
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Kiipijät. Alin vanha toveri Charlie Verducci havittelee tyhjäpää pojalleen Vinnielle suurta tulevaisuutta. Vaihtoehtona ei ole kuin kiivetä häikäilemättömästi yhteiskunnan arvoasteikossa, joten isä ja poika soluttautuvat hienostojuhliin. Sulava eleganssi ei kuitenkaan ole heidän heiniään. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

16:55
Pulmuset
Pulmuset

Ruokakauppa on kullan kallis, osa 1/2. Hellepäivinä Al painostetaan hankkimaan ilmastointilaite, mutta pihi mies hankkii rohjon, joka pistää koko naapuruston pimeäksi. Vihaisia naapureita paetaan supermarkettiin, jonka viileydessä on hyvä asustaa - kunhan henkilökunta ei saa vihiä Bundyn perheen puuhista. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

17:25
Pulmuset
Kellarin kunkku

Doug ei mielestään saa koskaan Carrielta sitä mitä haluaa. Niinpä hän laittaa Arthurin pyytämään haluamiaan asioita Carrielta. Toisaalla Spence on jonon ensimmäisenä odottamassa pääsyä uuden elokuvan katsomoon. (The King of Queens, komediasarja, 5. kausi, USA, 2002)

18:00
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Heffernanien sänky hajoaa Dougin alle, jolloin pariskunta joutuu väliaikaisesti eri sänkyihin. Pian he huomaavat tämän parantavan heidän liittoaan. Arthur kuulee vahingossa naapurin, Lou Ferrignon, keskustelun. Arthur toteaa miehen olevan melkoinen juorukello. 5. kauden päätösjakso. (The King of Queens, komediasarja, 5. kausi, USA, 2002)

18:30
Kellarin kunkku
Myyntimies Jethro

Jethro ja anopin aromipesä. Jethro saapuu Pietariin anopin lämmin aromipesä kainalossaan. Mutta ehtiikö kiireinen myyntimies asuntonäytöiltä maistamaan siskonmakkarakeittoa, vai viekö paikallinen seljanka voiton? Pietarin upeat kirkot, Tarja Halosen maatuska, jatkuvasti virtaava vodka ja törkeä ryöstöyritys saavat sydämen tykyttämään jopa kaiken nähneellä myyntimiehellä. Ja minkälainen suhde Jethrolle muodostuu autonkuljettaja Sergein kanssa? (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

18:59
Myyntimies Jethro
Tavallista elämää

Sara matkaa Roomaan, mutta lomasta muodustuu kärsimysnäytelmä ennen kuin se ehtii kunnolla edes alkaa. Tami psyykkaa junioripelaajat niin lennokkaasti, että NHL-ammattilaiset jäävät sanattomaksi. Sedu lähtee juhliin lastenhoitajan roolissa. Jannin luotsaama fitness-mallikiertue starttaa. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

20:00
Tavallista elämää
Tavallista elämää

Saran tuskainen Rooman matka saa lisää outoja käänteitä. Tami viimeistelee uusinta kirjaansa ja edessä on käynti kustantajan luona. Jannin fitness-kiertue jatkuu ja totuuden hetket ovat lähellä. Sedu vierailee rakkaan äidin luona Valkeakoskella. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

20:30
Tavallista elämää
Elokuva: Charlien enkelit: Kurvit suoriksi

(Charlie's Angels: Full Throttle, toiminta, USA, 2003) Toimintakomediassa Charlien etsivätoimiston tyttökolmikko (Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu) metsästää varastettuja HALO-sormuksia, joihin on kätketty salaista tietoa liittovaltion todistajansuojeluohjelmasta. Menneisyydestä paljastuu kuitenkin seikkoja, jotka saattavat kaikki entistä suurempaan vaaraan. 96 min. Ohjaus: McG. Pääosissa: Bernie Mac, Cameron Diaz, Crispin Glover, Demi Moore, Drew Barrymore, John Cleese, Justin Theroux, Lucy Liu, Luke Wilson, Matt LeBlanc, Robert Patrick, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf.

21:00
Elokuva: Charlien enkelit: Kurvit suoriksi
5D: Aikuiset neitsyet

Vanhempiensa kellarissa majaileva Skippy on 34-vuotias neitsyt ja etsii epätoivoisesti vaimoa lähtien naistenhakureissulle äiti kelkassaan. 32-vuotias Lindsey odottaa avioliittoa ja turhautuu, kun poikaystävältä ei kuulu sormusta. 29-vuotiaasta Karissasta ei ensi näkemältä arvaisi, että ensimmäinen kerta vasta häämöttää. (Virgin Diaries, dokumentti, USA, 2011)

23:05
5D: Aikuiset neitsyet
Elokuva: Erin Brockovich

(Erin Brockovich, draama, USA, 2000) Tositarinaan perustuvassa draamassa räväkkä yksinhuoltajaäiti saa työpaikan lakitoimistosta ja pääsee vakavaan ympäristörikokseen syyllistyneen jättiyrityksen jäljille. 131 min. Ohjaus: Steven Soderbergh. Pääosissa: Aaron Eckhart, Albert Finney, Julia Roberts.

00:05
Elokuva: Erin Brockovich
Twin Peaks

Haavoja ja arpia. Twin Peaksiin saapuu uusia henkilöitä, jotka ovat toinen toistaan salamyhkäisempiä. Windom Earlen kohtalokas shakkipeli jatkuu. (Twin Peaks, draama, 2. kausi, USA, 1990)

02:40
Twin Peaks
Spartacus - gladiaattori

Batiatus pitää suuret juhlat kotonaan, jossa vieraita viihdyttävät Spartacus ja Crixus, taistellen toisiaan vastaan. Yhä kostonhimoinen Spartacus yrittää nostattaa kapinaa, mutta yksi mies voi pysäyttää hänen aikeensa. 1. kauden päätösjakso. (Spartacus: Blood and Sand, draama, 1. kausi, USA, 2010)

03:30
Spartacus - gladiaattori
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Hengenvaarallinen saalis

Kaukana pohjoisella Beringin merellä kyntää extreme-kalastajien valiojoukko. He etsivät seikkailua, jossa saaliina ovat ravut ja palkintona sata miljoonaa dollaria. (Deadliest Catch, tosi-tv, 7. kausi, USA, 2011)

18:00
Hengenvaarallinen saalis
Käteiskauppiaat

Suuria hankintoja. Scott ja Sheldon ovat Kanadan länsirannikolla. Siellä he törmäävät oudon muotoisiin rakennuksiin ja lemmikkikalkkunaan. He ostavat muun muassa leluautoja, Space Invaders -pelikoneen ja alkuperäiskansojen naamioita. (Cash Cowboys, tosi-tv, 1. kausi, Kanada, 2010)

19:00
Käteiskauppiaat
American Chopper

Yksi Discoveryn suosituimmista pitkäaikaisista sarjoista seuraa isän, Paul Seniorin, ja hänen poikansa Paul Juniorin yhteistä chopper-moottoripyöräbisnestä. Kaksikko kustomoi maailmankuuluja moottoripyöriään Orange County Choppers -liikkeessä. Miehet suhtautuvat bisnekseen intohimoisesti, mikä johtaa säännöllisesti myös riitoihin työpaikalla. (American Chopper, tosi-tv, 5. kausi, USA, 2007)

20:00
American Chopper
Kytät tositoimissa

UUSI SARJA ALKAA! Dokumentaarisessa sarjassa seurataan amerikkalaispoliisien työtä, joka on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jaksot sisältävät mm. aitoja takaa-ajo- ja pidätystilanteita, jotka on kuvattu kojelaudalle sijoitetulla kameralla. Avausjaksossa poliisikameraan tallentuu mm. kesäinen takaa-ajo Ohion kuumilla teillä, virkavaltaa holtittomasti ammuskeleva nuori mies ja vahvasti humaltunut naisautoilija. (Cops Uncut, tosi-tv, 4. kausi, Iso-Britannia)

21:00
Kytät tositoimissa
Kytät tositoimissa

Tällä kertaa luvassa mm. kiihkeä takaa-ajo ruuhkaisilla teillä, 13-vuotiaan tyttöystävänsä syntipukiksi lavastava huumekuski ja lava-auto täynnä laittomia siirtolaisia. (Cops Uncut, tosi-tv, 4. kausi, Iso-Britannia)

21:30
Kytät tositoimissa
Shield - Lain varjolla

Ylikomisario Aceveda epäilee, että Vicin ryhmän jäsenen kuolemassa on jotain hämärää. (The Shield, rikosdraama, 1. kausi, USA, 2002)

22:00
Shield - Lain varjolla
Kassakaappien murtajat

Phil sukeltaa hyiseen veteen hakemaan kassakaappia. Mutta kannattaako keikka, kun kaappi on täynnä vettä? Phil ja Blaze avaavat myös kaksi kassakaappia, joista löytyy muistoja. (The Safecrackers, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2014)

23:00
Kassakaappien murtajat
Kuinka sitten kävikään?

Discoveryn sarjassa etsitään tieteellisiä selityksiä ja teorioita kameroiden tallentamille uskomattomille, pelottaville, hauskoille ja hämmästyttäville tilanteille. (What Happened Next?, viihde, 1. kausi, USA, 2014)

23:30
Kuinka sitten kävikään?
Kohtalokkaat kaunottaret

Apurinsa avustuksella taikuri Foster huijaa yleisöään uskomaan mentalistin kykyihinsä. Ahneeksi käyvä apuri kuitenkin uhkaa paljastaa huijaukset, jos hän ei saa lisää rahaa. Raivostuva Foster ei salli naisen pilata uraansa. (Femme Fatales, eroottinen trilleri, 1. kausi, USA, 2011)

00:00
Kohtalokkaat kaunottaret
C.S.I.

CSI-tiimi näyttää saaneen helpon jutun hoidettavakseen, kun mies löydetään kädet veressä hautaamassa kuolonuhreja. Grissom alkaa kuitenkin epäillä jutun olevan kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Toisaalla Catherine ja Warrick pähkäilevät hotellin kylpylästä menehtyneenä löydetyn naisen tapausta. (CSI: Crime Scene Investigation, rikosdraama, 2. kausi, USA, 2001)

00:35
C.S.I.
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

01:30
Voice TV
28.10
Ihmemies MacGyver

Viesti menneisyydestä. Silmäleikkausta odottava Pete saa sairaalaan salaperäisen viestin, jonka alkuperää hän ja MacGyver ryhtyvät selvittämään. (MacGyver, toiminta, 6. kausi, USA, 1990)

06:15
Ihmemies MacGyver
Matlock

Kun menestyvä leipuri Katie White ilmoittaa suunnitelmistaan ottaa haltuunsa useita pikkuleipomoita, hänet murhataan. Katien kuoltua pähkinöiden aiheuttamaan allergiakohtaukseen Matlock yrittää todistaa leipuri Bobbyn syyttömyyden. 4. kauden päätösjakso. (Matlock, draamasarja, 4. kausi, USA, 1989)

07:10
Matlock
Kellarin kunkku

Doug ei mielestään saa koskaan Carrielta sitä mitä haluaa. Niinpä hän laittaa Arthurin pyytämään haluamiaan asioita Carrielta. Toisaalla Spence on jonon ensimmäisenä odottamassa pääsyä uuden elokuvan katsomoon. (The King of Queens, komediasarja, 5. kausi, USA, 2002)

08:05
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Heffernanien sänky hajoaa Dougin alle, jolloin pariskunta joutuu väliaikaisesti eri sänkyihin. Pian he huomaavat tämän parantavan heidän liittoaan. Arthur kuulee vahingossa naapurin, Lou Ferrignon, keskustelun. Arthur toteaa miehen olevan melkoinen juorukello. 5. kauden päätösjakso. (The King of Queens, komediasarja, 5. kausi, USA, 2002)

08:30
Kellarin kunkku
TV Shop Tvins

08:55
TV Shop Tvins
Tallinna

Taiteilija Katajisto ja Pärnun houkutukset. Tankotanssijat Annamari, Laura ja Vilja juhlivat Viron 20-vuotisitsenäisyyspäivää Laulumäellä. Illan pääesiintyjänä on Sinead O'Connor. Oskari Katajisto lähtee ystävänsä Lennu Viherjuuren kanssa Pärnuun. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

11:55
Tallinna
Täältä tulee Honey Boo Boo

Atsii! June harjoittelee tyttärensä meikkaamista, mutta tuloksissa on toivomisen varaa. Perhe bingoaa ylimääräisen rahan toivossa, ja Miss Georgia 2011 jakaa Alanalle vinkkejä kauneuskilpailuihin. Pikkumissi täyttää seitsemän vuotta, minkä kunniaksi pistetään pystyyn kemut. (Here Comes Honey Boo Boo, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:25
Täältä tulee Honey Boo Boo
Pomo keittiössä

Uskolliset katsojat saavat äänensä kuuluville, kun Buddy pyöräyttää fanien suosikkiherkkuja. Luvassa on kielen päällä kipinöiviä täytettyjä chilipaprikoita, marokkolaista haudutettua kanaa, peruna-porkkanaohukaisia sekä murokeksejä, joihin Buddy loihtii oman maukkaan lisänsä. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:55
Pomo keittiössä
Pomo keittiössä

Tällä kertaa Buddy kokkaa papilleen. Isä James Pagnotta pääsee herkuttelemaan sitruunavoissa pyöritellyillä kampasimpukoilla, lampaalla ja sienipolentalla sekä juustokakulla. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

13:25
Pomo keittiössä
Ihmemies MacGyver

Uusi kausi alkaa. Mutkia matkassa. MacGyver lähtee hakemaan kummipoikansa isoisää linja-autoasemalta ja sotkeutuu tahtomattaan huippusalaisen helikopterin ympärille kiertyvään rikosvyyhtiin. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

13:55
Ihmemies MacGyver
Matlock

Matlock saa uuden naapurin, jota huomaa pian puolustavansa murhaoikeudenkäynnissä. Häntä syytetään käytettyjä autoja myyvän miehen murhasta, koska lipevä autokauppias kauppasi hänelle romuksi osoittautuneen koslan. Matlock osoittaa pian, että monella muulla oli suurempi motiivi murhaan. 3. kauden jaksot alkavat. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)

14:55
Matlock
Suhdekoukerot

Kultainen nuoruus. Nuoreksi tekeytyvä Russell deittailee 24-vuotiasta hengenpelastajaa, ja Audrey lyö Jeffin kanssa vetoa, saako aviomies pokattua illassa nuoren naisen, jos sormus livautetaan piiloon. Mustasukkainen Jennifer kauhistuu kuullessaan Adamin hankkineen sänkynsä exänsä kanssa ja antaa samalla mitalla takaisin. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

15:55
Suhdekoukerot
Kaikki rakastavat Raymondia

Vanhempiensa ja Debran käskystä Ray vie Robertin baariin tämän avioeron vuosipäivänä. Veljekset löytävät yhteisen sävelen ja alkavat hiukan lähentyä, kunnes Robert haluaa kuulla Rayn tunteista. (Everybody Loves Raymond, komedia, 2. kausi, USA, 1997)

16:25
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Ruokakauppa on kullan kallis, osa 2/2. Al juhlistaa miljoonannen asiakkaan titteliään, mutta Marcy ei sulata naapurin etuilua. Ruokakaupan johtaja julistaa voittajan ratkeavan hurjapäisessä kisassa, jossa ostoskärryjen pyörät vinkuvat ja kuormat notkuvat marketin antimista. Bud ja Kelly härnäävät paikallista pikkujulkkista. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

16:55
Pulmuset
Pulmuset

Tiellä 666, osa 1/2. Perheen automatka Los Angelesiin saa yllättävän käänteen, kun menopeli sammuu keskellä takaperoista syrjäseutua. Rahattomina ja autottomina Bundyt ovat peräkylän erakoiden armoilla, mutta köyhältä seudulta löytyy yllättävä rikkaus, joka saa matkaajien sormet syyhyämään. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

17:25
Pulmuset
Kellarin kunkku

Osa 1/2. Kuin uudestisyntynyt Doug saa Carrien mustasukkaiseksi ja halveksuvaksi, kun ihmiset jaksavat ihastella hänen miehensä laihtunutta olemusta. Doug päättää yllättää viemällä Carrien heidän vanhaan lomakohteeseensa. 6. kauden jaksot alkavat. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:00
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Osa 2/2. Doug on vienyt Carrien yllätyslomalle romanttiseen paikkaan. He yrittävät setviä riitaa, mutta vain pahentavat tilannetta. Deacon löytää Dannyn ja Spencen samasta sängystä. Arthur päättää, että hänellä on hätätilanne päällä. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:30
Kellarin kunkku
Lindsay

Tavattuaan Oprahin Lindsay on taas oikeilla raiteilla: elää terveellisesti, suunnittelee uraa ja suorittaa yhdyskuntapalvelustaan. Pitääkö linja, kun raittiusvalmentaja Michael lähtee? (Lindsay, tosi-tv, USA, 2014)

19:00
Lindsay
Tavallista elämää

Tami liikuttuu kyyneliin saadessaan arvovaltaisen viestin. Sara hikoilee kuntosalilla missiystävänsä Lotta Hintsan kanssa. Janni kokkailee kotona Laurille herkullisia terveysruokia. Sedu valloittaa taas uutta kaupunkia ravintoloineen. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

20:00
Tavallista elämää
Suomen rumimmat tatuoinnit

Uusi kotimainen viihdesarja esittelee Suomen karmeimmat, naurettavimmat, omituisimmat ja väärinkirjoitetuimmat tatuoinnit sekä tarinat niiden takana. Tässä jaksossa Markuksen luo tatuoitavaksi saapuu traagisen tarinan omaava Janica. Korjaustatuointiin onkin aihetta, sillä jalan iho on aikoinaan annettu ex-poikaystävän harjoittelutantereeksi. Mitzu puolestaan pääsee auttamaan Niko Saarista, jonka käsissä koreilevat enkelin siivet näyttivät huomattavasti paremmilta paperilla kuin iholla. Itse itseään drama queeniksi luonnehtiva Niko vannoo jo parin minuutin jälkeen, ettei enää koskaan ota yhtäkään tatuointia. (Suomen rumimmat tatuoinnit, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

20:30
Suomen rumimmat tatuoinnit
Elokuva: Mona Lisa Smile

(Mona Lisa Smile, draama, USA, 2003) 1950-luvulle sijoittuvassa ja Julia Robertsin tähdittämässä elokuvassa vapaamielinen naisopettaja pääsee opettamaan arvostettuun, mutta hyvin vanhoilliseen kouluun, jossa oppilaita ei valmisteta niinkään uraa kuin avioliittoa varten. 110 min. Ohjaus: Mike Newell. Pääosissa: Julia Roberts, Julia Stiles, Kirsten Dunst, Maggie Gyllenhaal, Marcia Gay Harden.

21:00
Elokuva: Mona Lisa Smile
Chicago Fire

Vaarallinen tuhopolttaja työllistää yhä paloasemaa. Severide epäilee, ettei Reneen vauva ehkä sittenkään ole hänen. Mouch kampanjoi päästäkseen ammattiliiton puheenjohtajaksi. (Chicago Fire, draama, 2. kausi, USA, 2013)

23:20
Chicago Fire
Kysy seksistä

Kauan eläköön porno! Malin ja Olle pohtivat, miksi ruotsalaisella pornoteollisuudella menee huonosti. Malin tutustuu glamourmalli Aminaan, joka kokeilee amatööripornoa parempien tienestien toivossa sekä aikuisviihdetuottaja Greg Lanskyyn, joka tuottaa sisältöä pornosivustoille. (Fråga Olle Documentaries, dokumenttisarja, 4. kausi, Ruotsi, 2011)

00:25
Kysy seksistä
Fame

Montgomeryn kuuluisa näyttelijätäräiti auttaa vanhempainillan esityksessä, mikä aiheuttaa innostunutta kuhinaa koulussa. Kaikki haluavat tähden suosioon. Äitinsä temppuihin tottunut Montgomery odottaa kuitenkin pahinta. (Fame, draama, 1. kausi, USA, 1982)

01:25
Fame
Tough Love

Kauden päätösjaksossa Steve antaa naisille kaiverretut kaulakorut, joissa kuvataan naisten nykyistä persoonaa, kymmenen viikon "tehokurssin" jälkeen. Poikaystävät palaavat kertomaan, mihin suuntaan kukin suhde on menossa. (Tough Love, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2012)

02:25
Tough Love
Chicago Fire

Vaarallinen tuhopolttaja työllistää yhä paloasemaa. Severide epäilee, ettei Reneen vauva ehkä sittenkään ole hänen. Mouch kampanjoi päästäkseen ammattiliiton puheenjohtajaksi. (Chicago Fire, draama, 2. kausi, USA, 2013)

03:10
Chicago Fire
Suhdekoukerot

Vuosia täyttävän Jeffin syntymäpäivä lähestyy, ja miehen salaperäinen synttäridiili vaimonsa kanssa herättää uteliaita kysymyksiä, joihin Russell pakonomaisesti etsii vastausta. Kateellinen Adam kinuaa omaa diiliä Jenniferiltä, mutta hyppääkö hän liian syviin vesiin? Audrey järkkää Jeffille juhlat omaan tyyliinsä. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

04:00
Suhdekoukerot
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Hengenvaarallinen saalis

Kaukana pohjoisella Beringin merellä kyntää extreme-kalastajien valiojoukko. He etsivät seikkailua, jossa saaliina ovat ravut ja palkintona sata miljoonaa dollaria. (Deadliest Catch, tosi-tv, 7. kausi, USA, 2011)

18:00
Hengenvaarallinen saalis
Wheeler Dealers

Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Edd Chinan osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Edd pistää tuulemaan. Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. (Wheeler Dealers, tosi-tv, 11. kausi, Iso-Britannia, 2014)

19:00
Wheeler Dealers
Rods n' Wheels

UUSI SARJA ALKAA! Pitkäaikaiset ystävykset Billy Derian ja Steve Reck ovat toteuttaneet yhteisen unelmansa: autokorjaamon, jonka palveluksiin kuuluu vintageautojen ja hot rodien kunnostaminen ja entisöinti. Piinkova myyntimies Billy haluaa nostaa Etelä-Kaliforniassa sijaitsevan Da Rod Shopin USA:n menestyneimmäksi autokorjaamoksi. Mekaanikko-Steve osaa puolestaan korjata käytännössä minkä vain pyörillä varustellun kulkuneuvon. Kuusiosainen sarja seuraa Da Rod Shopin henkilökunnan edesottamuksia vaativien autoharrastajien parissa. Billy, Steve ja heidän alaisensa eivät ainoastaan korjaa autoja, vaan säilövät osaltaan palan Amerikan historiaa. (Rods n' Wheels, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2014)

20:00
Rods n' Wheels
Fast n' Loud

Gas Monkey Garagen omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman tiimeineen entisöivät ja kunnostavat korjaamollaan ruostuvia klassikoita. Ehtivätkö autot ajokuntoon ennen seuraavaa huutokauppaa, ja osoittautuuko vaiva sen väärtiksi? (Fast n' Loud, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2013)

21:00
Fast n' Loud
Elokuva: Land of the Lost

(Land of the Lost, komedia, USA, 2009) Huippukoomikko Will Ferrellin tähdittämä viihdyttävä seikkailuelokuva uransa aallonpohjassa olevasta tiedemiehestä, joka päätyy apuriensa kanssa toiseen ulottuvuuteen, jossa riittääkin vaaroja ja eriskummallisia olentoja. Onnistuvatko he yhdistämään voimansa, kun koko universumi on uhattuna? 102 min. Ohjaus: Brad Silberling. Pääosissa: Will Ferrell, Danny McBride, Anna Friel.

22:00
Elokuva: Land of the Lost
C.S.I.

Kirjoja entisöivä nainen löydetään hengettömänä työtilasta, jota kutsutaan myös häkiksi. Grissom ja Nick selvittävät, onko kyseessä itsemurha vai henkirikos. Uhrin autistinen kollega saattaa olla avain ratkaisuun. Samaan aikaan Catherine ja Sara tutkivat auton ja junan kohtalokasta törmäystä. Onnettomuus vai raivoa tien päällä? (CSI: Crime Scene Investigation, rikosdraama, 2. kausi, USA, 2001)

00:05
C.S.I.
Käteiskauppiaat

Suuria hankintoja. Scott ja Sheldon ovat Kanadan länsirannikolla. Siellä he törmäävät oudon muotoisiin rakennuksiin ja lemmikkikalkkunaan. He ostavat muun muassa leluautoja, Space Invaders -pelikoneen ja alkuperäiskansojen naamioita. (Cash Cowboys, tosi-tv, 1. kausi, Kanada, 2010)

01:00
Käteiskauppiaat
Star Trek: The Next Generation

Liiton ja cardassien tekemän uuden sopimuksen mukaan Picardin tulee evakuoida intiaanien yhdyskunta, mutta Wesleyn protestointi vaikeuttaa tehtävää. Pian Wesleyn todelliset motiivit selviävät Picardille. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 7. kausi, USA, 1993)

01:55
Star Trek: The Next Generation
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

02:45
Voice TV
29.10
Matlock

Matlock saa uuden naapurin, jota huomaa pian puolustavansa murhaoikeudenkäynnissä. Häntä syytetään käytettyjä autoja myyvän miehen murhasta, koska lipevä autokauppias kauppasi hänelle romuksi osoittautuneen koslan. Matlock osoittaa pian, että monella muulla oli suurempi motiivi murhaan. 3. kauden jaksot alkavat. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)

06:35
Matlock
Kellarin kunkku

Osa 1/2. Kuin uudestisyntynyt Doug saa Carrien mustasukkaiseksi ja halveksuvaksi, kun ihmiset jaksavat ihastella hänen miehensä laihtunutta olemusta. Doug päättää yllättää viemällä Carrien heidän vanhaan lomakohteeseensa. 6. kauden jaksot alkavat. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

07:30
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Osa 2/2. Doug on vienyt Carrien yllätyslomalle romanttiseen paikkaan. He yrittävät setviä riitaa, mutta vain pahentavat tilannetta. Deacon löytää Dannyn ja Spencen samasta sängystä. Arthur päättää, että hänellä on hätätilanne päällä. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

07:55
Kellarin kunkku
TV Shop Tvins

08:25
TV Shop Tvins
Tallinna

Maailmanlopun karaoketulkintaa. Tankotanssijoiden reissu päättyy kotisalille Helsinkiin. Tytöt pääsevät vihdoinkin näyttämään tanssitaitonsa. Oskari Katajisto ja Lennu Viherjuuri matkaavat Pärnuun ja aikovat lähteä juhlimaan. Lennun raskaana oleva Lotta-vaimo unelmoi kylpylähoidoista. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

11:25
Tallinna
Täältä tulee Honey Boo Boo

Vain elämää. Pikkumissi Alana valmistautuu kauneuskilpailuun, mutta valmistelut saavat yllättävän keskeytyksen, kun Annan synnytys alkaa. Siskontyttären syntymä vie kuitenkin mennessään, sillä kilpailujahan satelee aina lisää. Vierailulle pamahtaa Alanan setä, joka auttaa pientä kaunotarta harjoittelemaan jo seuraavaa kisaa varten. (Here Comes Honey Boo Boo, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:00
Täältä tulee Honey Boo Boo
Pomo keittiössä

Buddy leipoo tänään herkkuja. Keittiössä syntyy vadelmaisia Napoleon-leivoksia, pepperoni-mozzarellapiirakkaa sekä homejuustolla täytettyjä gougère-palleroita. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:55
Pomo keittiössä
Pomo keittiössä

Buddyn serkku Max näyttää, kuinka tehdään herkullista kotitekoista makkaraa. Lihan joukkoon voi lisätä vaikkapa valkosipulia, persiljaa ja juustoa makua antamaan. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

13:25
Pomo keittiössä
Ihmemies MacGyver

Naapurit. Asuntoa vaihtanut MagGyver tutustuu uusiin naapureihinsa ja sekaantuu tahtomattaan salamurhajuoneen. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

13:55
Ihmemies MacGyver
Matlock

Osa 1/2. Matlock puolustaa nuorta brittisuurlähettilästä, jonka epäillään murhanneen rakastajattarensa aviomiehen. Suurlähettiläs luopuu diplomaattisesta koskemattomuudestaan puhdistaakseen maineensa. Yhtäkkiä suurlähettiläs on menettää henkensä, kun joku yrittää ajaa autolla hänen ylitseen. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)

14:55
Matlock
Suhdekoukerot

Umpisolmussa. Jenniferin hieroessa Jeffin jumiutunutta niskaa mies joutuu noloon tilanteeseen. Jälkikäteen Jeff ei tiedä, miten kertoisi asiasta Audreylle, joka puolestaan ihmettelee miehensä outoa käytöstä. Samaan aikaan Russel yrittää flirttailla opettajan kanssa, mutta saa loukkauksia pieneltä kiusaajalta. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

15:55
Suhdekoukerot
Kaikki rakastavat Raymondia

Ray huijaa Debran antamaan hänelle luvan golfin pelaamiseen. Huonosta omatunnosta kärsivä Ray päätyy pelaamaan surkean kierroksen. Marie antaa Debralle neuvoja avioliittoon, eikä tämä ole mielissään. (Everybody Loves Raymond, komedia, 2. kausi, USA, 1997)

16:25
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Tiellä 666, osa 2/2. Kullan kiilto silmissään Bundyt ja Darcyt käyvät käsiksi kaivoksen hippusiin ja haaveilevat yhdessä, mitä tehdä upouusilla rikkauksillaan. Vauraus ei kuitenkaan tule yksin, sillä kullan pilke vaihtuu hullun kiilloksi vainoharhojen iskiessä ahneuksissaan itsekkäisiin kullankaivajiin. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

16:55
Pulmuset
Pulmuset

Aika uros. Bundyn perheelle tarjotaan sievoinen summa, jos Buck hankkii kelpo jälkeläisiä rotunaaraan kanssa. Koira ei kuitenkaan vaikuta ymmärtävän, mikä on homman nimi, ja niinpä Al ottaa asiakseen innostaa lemmikkiään jalostuskoiran puuhiin. Mallikurssiaan varten Kelly pistää Budin vaatekerran uusiksi. Viides tuotantokausi päättyy. (Married... with Children, komedia, 5. kausi, USA, 1990)

17:25
Pulmuset
Kellarin kunkku

Doug häviää jatkuvasti Arthurille pöytätenniksessä ja päättää testata taitojaan Carrieta vastaan. Doug kuitenkin häviää nöyryyttävästi myös vaimolleen, jolloin hän epätoivoisena pyytää Arthurilta valmennusapua, jotta voittaisi pelissä edes vaimonsa. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:00
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Doug ja Carrie ovat aikeissa uusia vihkivalansa, mutta jatkuvat vastoinkäymiset saavat heidät katumapäälle. Arthur aikoo antaa häälahjaksi pullon iäkästä portviiniä, mutta saadessaan tietää juoman todellisen arvon hän toivoo, että hääpari ei korkkaisi pulloa. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:30
Kellarin kunkku
Tavallista elämää

Sara matkaa Roomaan, mutta lomasta muodustuu kärsimysnäytelmä ennen kuin se ehtii kunnolla edes alkaa. Tami psyykkaa junioripelaajat niin lennokkaasti, että NHL-ammattilaiset jäävät sanattomaksi. Sedu lähtee juhliin lastenhoitajan roolissa. Jannin luotsaama fitness-mallikiertue starttaa. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

19:00
Tavallista elämää
Tavallista elämää

Saran tuskainen Rooman matka saa lisää outoja käänteitä. Tami viimeistelee uusinta kirjaansa ja edessä on käynti kustantajan luona. Jannin fitness-kiertue jatkuu ja totuuden hetket ovat lähellä. Sedu vierailee rakkaan äidin luona Valkeakoskella. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

19:30
Tavallista elämää
Suomen rumimmat tatuoinnit

Helsink-tatuointistudioon saapuu tänään Schwarzin asiakkaaksi Atte. Kavereiden kanssa rakennettu tatuointikone ei välttämättä tehnyt olkapään tribaalista katu-uskottavaa, joten se saa jäädä piiloon uuden ja upean muotokuvan alle. Inkun haasteena on peittää Pepin itse neulalla tekemä tatuointi, josta kukaan ei edes saa selvää mitä se esittää. Monipuolisen muusikon Sami Saaren tatuointien painopiste on musiikissa ja lapsissa. (Suomen rumimmat tatuoinnit, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

20:00
Suomen rumimmat tatuoinnit
Brooklyn 99

Tuhkaksi tuuleen. Jake päättää selvittää syyllisen lempipizzeriansa tuhopolttoon, mutta joutuu tekemisiin hankalan palopäällikön kanssa. Terry ja Gina saavat tehtäväkseen etsiä osastolle uutta IT-osaajaa. (Brooklyn Nine-Nine, komedia, 1. kausi, USA, 2013)

20:30
Brooklyn 99
Elokuva: Tähtiportti

(Stargate, scifi, USA, 1994) Roland Emmerichin tieteiselokuva kertoo salaperäisestä tähtiportista, joka johdattaa tutkimusryhmän muinaisen Egyptin salaisuuksien äärelle. 110 min. Ohjaus: Roland Emmerich. Pääosissa: Jaye Davidson, Viveca Lindfors, Kurt Russell, James Spader.

21:00
Elokuva: Tähtiportti
Blacklist

Berlin, osa 2/2. Lopullinen välienselvittely lähestyy. Salaperäinen Berlin pakenee ja alkaa listiä iskuryhmän agentteja. FBI:llä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä vielä kerran Reddingtonin puoleen. Liz ei tahtoisi tehdä yhteistyötä isänsä tappajan kanssa, mutta hän ei voi muutakaan. 1. kauden päätösjakso. (The Blacklist, jännitys, 1. kausi, USA, 2013)

23:20
Blacklist
Elokuva: Charlien enkelit: Kurvit suoriksi

(Charlie's Angels: Full Throttle, toiminta, USA, 2003) Toimintakomediassa Charlien etsivätoimiston tyttökolmikko (Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu) metsästää varastettuja HALO-sormuksia, joihin on kätketty salaista tietoa liittovaltion todistajansuojeluohjelmasta. Menneisyydestä paljastuu kuitenkin seikkoja, jotka saattavat kaikki entistä suurempaan vaaraan. 96 min. Ohjaus: McG. Pääosissa: Bernie Mac, Cameron Diaz, Crispin Glover, Demi Moore, Drew Barrymore, John Cleese, Justin Theroux, Lucy Liu, Luke Wilson, Matt LeBlanc, Robert Patrick, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf.

00:25
Elokuva: Charlien enkelit: Kurvit suoriksi
5D: Omituinen pakkomielteeni

Sharon keräilee maanisesti possuja ja käyttää joka päivä pari tuntia kärsäkäskokoelmansa puunaamiseen. Rebeccalla on pakkomielle barbie-nukkeihin, joita hän kaivaa jopa roskiksista. (My Crazy Obsession, dokumenttisarja, 1. kausi, USA, 2013)

02:25
5D: Omituinen pakkomielteeni
Yllätystuunaajat

Blue Bird. Päästäkseen tuunaustöihin Chip Foosen on kerrottava Travisille, että huijarit hinasivat pois hänen 1963 Ford Falconinsa. (Overhaulin', tosi-tv, 2. kausi, USA, 2005)

02:55
Yllätystuunaajat
Call Me Fitz

Dexter Lainen jalat. Fitz päättää lyödä rahoiksi Dexter Lainen kuolemalla. Dotin salaisuus paljastuu. (Call Me Fitz, komedia, 2. kausi, Kanada, 2011)

03:50
Call Me Fitz
Call Me Fitz

Häiriintynyt perhe. Dotin ja Kenin suhde lämpenee vaarallisesti. Fitz kääntyy äitinsä puoleen, ja pian koko perhe on taas koolla. (Call Me Fitz, komedia, 2. kausi, Kanada, 2011)

04:15
Call Me Fitz
Suhdekoukerot

Kultainen nuoruus. Nuoreksi tekeytyvä Russell deittailee 24-vuotiasta hengenpelastajaa, ja Audrey lyö Jeffin kanssa vetoa, saako aviomies pokattua illassa nuoren naisen, jos sormus livautetaan piiloon. Mustasukkainen Jennifer kauhistuu kuullessaan Adamin hankkineen sänkynsä exänsä kanssa ja antaa samalla mitalla takaisin. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

04:45
Suhdekoukerot
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Hengenvaarallinen saalis

Kaukana pohjoisella Beringin merellä kyntää extreme-kalastajien valiojoukko. He etsivät seikkailua, jossa saaliina ovat ravut ja palkintona sata miljoonaa dollaria. (Deadliest Catch, tosi-tv, 7. kausi, USA, 2011)

18:00
Hengenvaarallinen saalis
Kytät tositoimissa

UUSI SARJA ALKAA! Dokumentaarisessa sarjassa seurataan amerikkalaispoliisien työtä, joka on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jaksot sisältävät mm. aitoja takaa-ajo- ja pidätystilanteita, jotka on kuvattu kojelaudalle sijoitetulla kameralla. Avausjaksossa poliisikameraan tallentuu mm. kesäinen takaa-ajo Ohion kuumilla teillä, virkavaltaa holtittomasti ammuskeleva nuori mies ja vahvasti humaltunut naisautoilija. (Cops Uncut, tosi-tv, 4. kausi, Iso-Britannia)

18:59
Kytät tositoimissa
RaviTV

Suora lähetys Vermon Toto65 -raveista. Mukana ovat viikon kiinnostavimmat vieraat, taustat ja tarinat. Selostus Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story of...Sports

19:30
RaviTV
Fast n' Loud

Gas Monkey Garagen omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman tiimeineen entisöivät ja kunnostavat korjaamollaan ruostuvia klassikoita. Ehtivätkö autot ajokuntoon ennen seuraavaa huutokauppaa, ja osoittautuuko vaiva sen väärtiksi? (Fast n' Loud, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2013)

21:00
Fast n' Loud
Elokuva: Raja tuntemattomaan

(Flatliners, kauhutrilleri, USA, 1990) Joukko lääketieteen opiskelijoita keksii keinon käydä lähellä kuolemaa, palaten kuitenkin aina elävien kirjoihin. Mitä pidemmälle kokeilu etenee, sitä vaikeampi sitä on hallita... 115 min. Ohjaus: Joel Schumacher. Pääosissa: Hope Davis, Joshua Rudou, Julia Roberts, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, KImberly Scott, Oliver Platt, William Baldwin.

22:00
Elokuva: Raja tuntemattomaan
C.S.I.

Väkivaltaisesti kuollut nainen löydetään hiekkalaatikosta. Tutkimukset vievät Catherinen ja Grissomin syvälle sadomasokismin maailmaan. Sara ja Warrick selvittävät ryöstön aikana sattunutta ampumistapausta. Vai liittyikö ampuminen sittenkään ryöstöön? (CSI: Crime Scene Investigation, rikosdraama, 2. kausi, USA, 2001)

00:20
C.S.I.
Shield - Lain varjolla

Ylikomisario Aceveda epäilee, että Vicin ryhmän jäsenen kuolemassa on jotain hämärää. (The Shield, rikosdraama, 1. kausi, USA, 2002)

01:15
Shield - Lain varjolla
Kaikenlaista kaupan

Skorpioneja ja leipomoita. Kristin tahtoo myydä yksivuotiaan skorpioninsa Stellan, mutta se onkin yllättäen kadonnut. Tomaz myy flyygelin rahoittaakseen diakonikoulutuksensa. (Allt till Salu, tosi-tv, 1. kausi, Ruotsi, 2012)

02:05
Kaikenlaista kaupan
Kaikenlaista kaupan

Hirvijahtia ja kultalevyjä. Jan ostaa kuolleita hirviä tutkimustarkoitukseen. Torbjörn valmistaa entisajan bensiinipumppuja, joita voi käyttää baarikaappina. Pierre myy Queenin kultalevyä. (Allt till Salu, tosi-tv, 1. kausi, Ruotsi, 2012)

02:35
Kaikenlaista kaupan
Star Trek: The Next Generation

Välinpitämättömän Alexanderin pitäisi suorittaa tärkeän riitin ensimmäinen koitos, mutta salaperäinen soturi K'Mtar sotkee kuviot erikoisella pyynnöllään. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 7. kausi, USA, 1993)

03:00
Star Trek: The Next Generation
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

03:55
Voice TV
30.10
Ihmemies MacGyver

Naapurit. Asuntoa vaihtanut MagGyver tutustuu uusiin naapureihinsa ja sekaantuu tahtomattaan salamurhajuoneen. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

06:15
Ihmemies MacGyver
Matlock

Osa 1/2. Matlock puolustaa nuorta brittisuurlähettilästä, jonka epäillään murhanneen rakastajattarensa aviomiehen. Suurlähettiläs luopuu diplomaattisesta koskemattomuudestaan puhdistaakseen maineensa. Yhtäkkiä suurlähettiläs on menettää henkensä, kun joku yrittää ajaa autolla hänen ylitseen. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)

07:10
Matlock
Kellarin kunkku

Doug häviää jatkuvasti Arthurille pöytätenniksessä ja päättää testata taitojaan Carrieta vastaan. Doug kuitenkin häviää nöyryyttävästi myös vaimolleen, jolloin hän epätoivoisena pyytää Arthurilta valmennusapua, jotta voittaisi pelissä edes vaimonsa. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

08:05
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Doug ja Carrie ovat aikeissa uusia vihkivalansa, mutta jatkuvat vastoinkäymiset saavat heidät katumapäälle. Arthur aikoo antaa häälahjaksi pullon iäkästä portviiniä, mutta saadessaan tietää juoman todellisen arvon hän toivoo, että hääpari ei korkkaisi pulloa. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

08:30
Kellarin kunkku
TV Shop Tvins

08:55
TV Shop Tvins
Tallinna

Teinit valtaavat laivan. Kuuden nuoren joukkio Lempäälästä lähtee Baltic Princessin biletysristeilylle. Satamassa matkaan lyöttäytyy yllättäviä seuralaisia. Lennu yrittää saada Otto-Voittoa nukkumaan, mutta päätyykin keilaamaan. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

11:55
Tallinna
Täältä tulee Honey Boo Boo

Uusi kausi alkaa. Sarjassa seurataan lasten kauneuskisoihin osallistuvan, 7-vuotiaan Alana "Honey Boo Boo" Thompsonin, ja hänen perheensä elämää. Kauden avausjaksossa kyllästynyt June patistaa tyttöjä kotitöihin, mutta kun niveliin ei tule liikettä, ottaa äiti laiskureilta puhelimet pois. Katkerien tyttöjen ylimääräinen vapaa-aika ei kuitenkaan hillitse talossa vallitsevaa sekamelskaa... Painiottelussa perhe lanseeraa uuden liikkeen, ja lihat päivällispöytään noudetaan teiden varsilta. (Here Comes Honey Boo Boo, tosi-tv-sarja, 2. kausi, USA, 2013)

12:25
Täältä tulee Honey Boo Boo
Pomo keittiössä

Buddy valmistaa maistuvan brunssin. Tarjolla on mm. paistettuja perunoita ja kananmunaa, hunajalla ja mintulla maustettua melonisalaattia sekä pannukakkuja. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:55
Pomo keittiössä
Pomo keittiössä

Buddyn herkkupäivällinen aloitetaan viikunoilla, vuohenjuustolla ja manteleilla. Pääruoaksi valmistuu grillikylkeä juustoisen polentan kera. Lopuksi herkutellaan suklaa-appelsiinivanukkaalla. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

13:25
Pomo keittiössä
Ihmemies MacGyver

MacGyver näkee painajaisia Murdocista ja on varma, että tämä on elossa. Lääkäri epäilee, että MacGyver kärsii vain työuupumuksesta, ja säätiö menettää tärkeän työtehtävän. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

13:55
Ihmemies MacGyver
Matlock

Osa 2/2. Suurlähettilään selvittyä täpärästi yliajoyrityksestä Matlock huomaa, että hänen asiakkaansa nimi voidaan puhdistaa vain avaintodistaja Shelby Russellin suosiollisella avustuksella. Shelby löytyy lopulta hänen äitinsä kautta, jolloin Matlock tähdentää Shelbylle, että Anthony on mennyttä miestä, ellei nainen suostu astumaan todistajanaitioon. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)

14:55
Matlock
Suhdekoukerot

Taaperoita ja tulevaisuuden suunnittelua. Romanttista viikonloppumatkaa suunnitellessaan Jennifer ja Adam ottavat syyniin myös tulevaisuutensa, mutta ongelmia sikiää, kun nuoripari ei olekaan kaikesta yhtä mieltä. Jeff ja Audrey harkitsevat lastenhankintaa, ja Russel törmää vanhempaan naiseen menneisyydestään. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

15:55
Suhdekoukerot
Kaikki rakastavat Raymondia

Ray palauttelee pianoinnostustaan mieleen antaakseen Allylle opetuksen luovuttamisesta, kun Ally ei halua jatkaa oppituntejaan. Lopulta kuitenkin Marie antaa arvokkaamman opetuksen, kun hän kajauttaa ilmoille tunteikkaan hetken Rayn menneisyydestä. (Everybody Loves Raymond, komedia, 2. kausi, USA, 1997)

16:25
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Sarja alkaa alusta uusintana. Chicagolaisen Bundyn lähiöperheen elämästä kertova tilannekomediasarja tuo ruutuun kenkämyyjä-isä Alin (Ed O'Neill), kotirouva-äiti Peggyn (Katey Sagal), heidän yksinkertaisen ja hutsahtavan blondityttärensä Kellyn (Christina Applegate), näsäviisaan ja itsekeskeisen poikansa Budin (David Faustino), laiminlyödyn Buck-koiran sekä naapurissa asuvan Rhoadesin pariskunnan. Sarjan avausjaksossa Peggy ei päästä Alia katsomaan koripallopeliä, koska on kutsunut naapurin nuorenparin kylään. (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987)

16:55
Pulmuset
Pulmuset

Hoikkenergia. Hellyydenkipeä Peggy pakottaa Alin dieetille, jotta tälle jäisi töiltä ja tv:n katselulta enemmän energiaa makuuhuoneeseen. (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987)

17:25
Pulmuset
Kellarin kunkku

Deacon on aikeissa mennä treffeille kauniin naisen kanssa. Samaan aikaan Kelly on kertonut Dougille ja Carrielle haluavansa sopia Deaconin kanssa. Heffernanit eivät pääse yksimielisyyteen siitä, kertoako tästä Deaconille. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:00
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Dougia pyydetään mukaan Carrien työpaikan softball-joukkueeseen, jossa hänen kuitenkin pitäisi teeskennellä olevansa lakimies. Varsinkin Carrie yllättyy, kun Doug hoitaa "roolinsa" uskomattoman vakuuttavasti. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:30
Kellarin kunkku
Tavallista elämää

Tami liikuttuu kyyneliin saadessaan arvovaltaisen viestin. Sara hikoilee kuntosalilla missiystävänsä Lotta Hintsan kanssa. Janni kokkailee kotona Laurille herkullisia terveysruokia. Sedu valloittaa taas uutta kaupunkia ravintoloineen. (Tavallista elämää, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

19:00
Tavallista elämää
Suomen rumimmat tatuoinnit

Helsink-tatuointistudioon saapuu tänään Schwarzin asiakkaaksi Atte. Kavereiden kanssa rakennettu tatuointikone ei välttämättä tehnyt olkapään tribaalista katu-uskottavaa, joten se saa jäädä piiloon uuden ja upean muotokuvan alle. Inkun haasteena on peittää Pepin itse neulalla tekemä tatuointi, josta kukaan ei edes saa selvää mitä se esittää. Monipuolisen muusikon Sami Saaren tatuointien painopiste on musiikissa ja lapsissa. (Suomen rumimmat tatuoinnit, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

19:28
Suomen rumimmat tatuoinnit
Myyntimies Jethro

Myyntimies Jethro Jumalan armosta. Halleluja! Myyntimies Jethron rauhallinen krapula-aamu saa omituisen käänteen, kun ovelle ilmestyy yllättäen Jumalan sanansaattajia. Jethron lauantaihin kuuluu myös kauan odotettu kalastusreissu pojan kanssa, tunteet pintaan nostava hääjuhla Pukkilassa sekä suuta kuivaava juontotehtävä Turussa. Liittyykö yli-matruusi Jethro uuvuttavan vapaapäivän päätteeksi "piruntorjuntapatteristoon"? (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2014)

20:00
Myyntimies Jethro
Elokuva: Scream

(Scream, kauhu, USA, 1996) Modernin kauhun klassikko, joka on täynnä viittauksia muihin kauhuelokuviin. Tappaja vainoaa nuoria pikkukaupungissa, jossa on tasan vuosi sitten tapahtunut raaka surma. 107 min. Ohjaus: Wes Craven. Pääosissa: Neve Campbell, Skeet Ulrich, Drew Barrymore.

21:00
Elokuva: Scream
Suomen rumimmat tatuoinnit

Helsink-tatuointistudioon saapuu tänään Schwarzin asiakkaaksi Atte. Kavereiden kanssa rakennettu tatuointikone ei välttämättä tehnyt olkapään tribaalista katu-uskottavaa, joten se saa jäädä piiloon uuden ja upean muotokuvan alle. Inkun haasteena on peittää Pepin itse neulalla tekemä tatuointi, josta kukaan ei edes saa selvää mitä se esittää. Monipuolisen muusikon Sami Saaren tatuointien painopiste on musiikissa ja lapsissa. (Suomen rumimmat tatuoinnit, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

23:10
Suomen rumimmat tatuoinnit
Elokuva: Mona Lisa Smile

(Mona Lisa Smile, draama, USA, 2003) 1950-luvulle sijoittuvassa ja Julia Robertsin tähdittämässä elokuvassa vapaamielinen naisopettaja pääsee opettamaan arvostettuun, mutta hyvin vanhoilliseen kouluun, jossa oppilaita ei valmisteta niinkään uraa kuin avioliittoa varten. 110 min. Ohjaus: Mike Newell. Pääosissa: Julia Roberts, Julia Stiles, Kirsten Dunst, Maggie Gyllenhaal, Marcia Gay Harden.

23:45
Elokuva: Mona Lisa Smile
5D: Aikuiset neitsyet

Vanhempiensa kellarissa majaileva Skippy on 34-vuotias neitsyt ja etsii epätoivoisesti vaimoa lähtien naistenhakureissulle äiti kelkassaan. 32-vuotias Lindsey odottaa avioliittoa ja turhautuu, kun poikaystävältä ei kuulu sormusta. 29-vuotiaasta Karissasta ei ensi näkemältä arvaisi, että ensimmäinen kerta vasta häämöttää. (Virgin Diaries, dokumentti, USA, 2011)

02:05
5D: Aikuiset neitsyet
Yllätystuunaajat

Haastava Dodge. James tahtoo uutta tyylikästä ilmettä kuhmuiseen 1971 Dodge Challengeriin, joten hänen vaimonsa Stephanie järjestää tuunausyllätyksen. (Overhaulin', tosi-tv, 2. kausi, USA, 2005)

03:00
Yllätystuunaajat
Suhdekoukerot

Umpisolmussa. Jenniferin hieroessa Jeffin jumiutunutta niskaa mies joutuu noloon tilanteeseen. Jälkikäteen Jeff ei tiedä, miten kertoisi asiasta Audreylle, joka puolestaan ihmettelee miehensä outoa käytöstä. Samaan aikaan Russel yrittää flirttailla opettajan kanssa, mutta saa loukkauksia pieneltä kiusaajalta. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

03:55
Suhdekoukerot
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Hengenvaarallinen saalis

Kaukana pohjoisella Beringin merellä kyntää extreme-kalastajien valiojoukko. He etsivät seikkailua, jossa saaliina ovat ravut ja palkintona sata miljoonaa dollaria. (Deadliest Catch, tosi-tv, 7. kausi, USA, 2011)

18:00
Hengenvaarallinen saalis
Game of Stones

UUSI SARJA ALKAA! Legendaarinen timantinmetsästäjä Don Kogen on valmiina seikkailuun kuusiosaisessa uutuussarjassa, jossa Kogen tiimeineen koluaa syrjäiset kolkat aina Himalajalta Kambodzaan päästäkseen käsiksi maailman harvinaisimpiin ja kalleimpiin jalokiviin. Haastavien luonnonolojen lisäksi tiimi juoksee kilpaa ajan kanssa, sillä samoilla apajilla kärkkyy muitakin. Pelissä on miljoonien dollareiden panos, eikä virheisiin ole varaa. Kuka korjaa talteen miljoonapotin? (Game of Stones, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2014)

19:00
Game of Stones
Kytät tositoimissa

Tällä kertaa luvassa mm. kiihkeä takaa-ajo ruuhkaisilla teillä, 13-vuotiaan tyttöystävänsä syntipukiksi lavastava huumekuski ja lava-auto täynnä laittomia siirtolaisia. (Cops Uncut, tosi-tv, 4. kausi, Iso-Britannia)

20:00
Kytät tositoimissa
Kassakaappien murtajat

Phil sukeltaa hyiseen veteen hakemaan kassakaappia. Mutta kannattaako keikka, kun kaappi on täynnä vettä? Phil ja Blaze avaavat myös kaksi kassakaappia, joista löytyy muistoja. (The Safecrackers, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2014)

20:30
Kassakaappien murtajat
Fast n' Loud

Gas Monkey Garagen omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman tiimeineen entisöivät ja kunnostavat korjaamollaan ruostuvia klassikoita. Ehtivätkö autot ajokuntoon ennen seuraavaa huutokauppaa, ja osoittautuuko vaiva sen väärtiksi? (Fast n' Loud, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2013)

21:00
Fast n' Loud
Elokuva: Emily Rosen riivaaja

(The Exorcism of Emily Rose, kauhu, USA, 2005) Pastori Richard Moore saa syytteen opiskelijatyttö Emilyn hämärissä olosuhteissa tapahtuneesta kuolemasta. Oikeudenkäynnin edetessä Mooren puolustusasianajaja joutuu arvioimaan uudelleen käsityksiään jumalasta, demoneista ja manauksen tarpeellisuudesta. 111 min. Ohjaus: Scott Derrickson. Pääosissa: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Jennifer Carpenter, Colm Feore, Shohreh Aghdashloo.

22:00
Elokuva: Emily Rosen riivaaja
C.S.I.

Ruuhkaisen kasinon ryöstön yhteydessä ammuskellaan ja moni viaton saa surmansa. Samaan aikaan autiomaan hiljaisuus on rikkoutunut, kun syrjäisen kaupan myyjä löydetään kuolleena. Pian CSI-tiimi huomaa yhdistäviä tekijöitä tapausten välillä. (CSI: Crime Scene Investigation, rikosdraama, 2. kausi, USA, 2001)

00:20
C.S.I.
Franklin & Bash

Nelinpeli. Oikeussalissa käydään omistajuuskiistaa koirasta, jonka Infeldin ex-vaimo on ottanut hoteisiinsa. Pindy ja Karp selvittelevät pizzeriaryöstöä. (Franklin & Bash, draamakomedia, 2. kausi, USA, 2012)

01:15
Franklin & Bash
Star Trek: The Next Generation

Picard on hiljattain saanut tietää olevansa isä ja nyt hän yrittää pelastaa poikansa verenhimoisen ferengin kostolta. Picard surmasi ferengin ainoan pojan taistelun tuoksinassa vuosia aiemmin. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 7. kausi, USA, 1993)

02:00
Star Trek: The Next Generation
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

02:55
Voice TV
31.10
Ihmemies MacGyver

MacGyver näkee painajaisia Murdocista ja on varma, että tämä on elossa. Lääkäri epäilee, että MacGyver kärsii vain työuupumuksesta, ja säätiö menettää tärkeän työtehtävän. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

06:15
Ihmemies MacGyver
Matlock

Osa 2/2. Suurlähettilään selvittyä täpärästi yliajoyrityksestä Matlock huomaa, että hänen asiakkaansa nimi voidaan puhdistaa vain avaintodistaja Shelby Russellin suosiollisella avustuksella. Shelby löytyy lopulta hänen äitinsä kautta, jolloin Matlock tähdentää Shelbylle, että Anthony on mennyttä miestä, ellei nainen suostu astumaan todistajanaitioon. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)

07:10
Matlock
Kellarin kunkku

Deacon on aikeissa mennä treffeille kauniin naisen kanssa. Samaan aikaan Kelly on kertonut Dougille ja Carrielle haluavansa sopia Deaconin kanssa. Heffernanit eivät pääse yksimielisyyteen siitä, kertoako tästä Deaconille. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

08:05
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Dougia pyydetään mukaan Carrien työpaikan softball-joukkueeseen, jossa hänen kuitenkin pitäisi teeskennellä olevansa lakimies. Varsinkin Carrie yllättyy, kun Doug hoitaa "roolinsa" uskomattoman vakuuttavasti. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

08:30
Kellarin kunkku
TV Shop Tvins

08:55
TV Shop Tvins
Tallinna

Frontside Ollieta allasbileissä. Lempääläläisen nuorisojoukon biletysristeily sisältää yllättäviä kohtaamisia, tahmaisia drinksuja ja märkiä housuja. Oskari Katajiston Pärnun kylpyläloma päättyy riehakkaissa merkeissä. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

11:55
Tallinna
Täältä tulee Honey Boo Boo

Synttäri-iloa. Perheessä suunnitellaan Sugar Bearille synttäriyllätystä, ja ilo on ylimmillään piñataa pelattaessa ja mikroautoilla hurjasteltaessa. Päivänsankari itse haluaisi kuitenkin vain rauhallisen hetken vaimonsa kanssa, mutta lapsia kuhisevassa talossa ei ole rauhasta tietoakaan. (Here Comes Honey Boo Boo, tosi-tv-sarja, 2. kausi, USA, 2013)

12:25
Täältä tulee Honey Boo Boo
Pomo keittiössä

Sarja alkaa uusintana! Kakkukuninkaan spin-off -sarjassa Buddy Valastro valmistaa italialais-amerikkalaisia herkkuruokia vanhojen perhereseptien mukaan. Avausjaksossa vietetään treffi-iltaa. Buddy ja Lisa lähettävät lapset mummolaan yöksi. He nauttivat toistensa seurasta valmistamalla hyvää ruokaa ja herkullista jälkiruokaa. Buddy valmistaa kana-aterian pastalla, koska tietää vaimonsa rakastavan pastaa. Jälkiruuaksi Lisa puolestaan tarjoilee parsaa ja suklaaseen dipattuja mansikoita. (Kitchen Boss, lifestyle, 1. kausi, USA, 2011)

12:55
Pomo keittiössä
Pomo keittiössä

Buddy valmistaa siskonsa Maryn kanssa perheillallisen. Pääruoaksi he tekevät isoäidin reseptillä makkaralasagnen, joka on perheen suosikkiruoka. Illallisen kruunaa herkullinen banaanikermapiirakka. (Kitchen Boss, lifestyle, 1. kausi, USA, 2011)

13:25
Pomo keittiössä
Ihmemies MacGyver

Prometheus-syndrooma. MacGyver jahtaa vaarallista tuhopolttajaa, joka kutsuu itseään Prometheukseksi. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

13:55
Ihmemies MacGyver
Matlock

Ennen niin esimerkillinen ja kunniallinen poliisi Edward Hanna on muuttunut vuosien saatossa täysin päinvastaiseksi. Hannan edesottamuksista kovaan ääneen huudellut poliisi löydetään kuolleena ja kaikki tuntuvat pitävän ylikonstaapeli Jerry Reeseä syyllisenä henkirikokseen. Puolustaessaan Reeseä Matlock joutuu huomaamaan, ettei hänen vanha ystävänsä Hanna ole lainkaan sellainen kunnian mies kuin joskus ennen. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)

14:55
Matlock
Suhdekoukerot

Pelejä. Uuden videopelikonsolin ihmeet vievät Adamin ja Russellin mennessään, mutta poikamaista intoilua ja kallista vempainta katsellessaan Jennifer ottaa taloudelliset ratkaisut pohdintaan. Knicksin häviöstä apea Jeff ei jaksa innostua Audreyn huomattavasta ylennyksestä, minkä jälkeen miehellä riittää hyviteltävää. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

15:55
Suhdekoukerot
Kaikki rakastavat Raymondia

Marien ja Frankin 40-vuotishääpäivän kunniaksi pidetään yllätysjuhlat. Ray järkyttyy kuullessaan, että hänen vanhempansa olivat aikanaan aikeissa erota, mutta pysyivät yhdessä Rayn murrettua kätensä. Lopulta Ray pohtii, onko hänen syytään, että vanhemmat ovat yhä yhdessä ja onnettomia. (Everybody Loves Raymond, komedia, 2. kausi, USA, 1997)

16:25
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Ase. Lisääntyneet asuntomurrot pakottavat Alin naapureineen ryhtymään toimiin. (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987)

16:55
Pulmuset
Pulmuset

Kenen huone se olikaan? Bundyjen kärsiessä rahapulasta naapurit ovat saaneet ylimääräistä rahaa ja aikovat laajentaa taloaan, mutta mikä uudesta huoneesta tulisi? (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987)

17:25
Pulmuset
Kellarin kunkku

Carrie painostaa Dannyn tekemään maisemasuunnittelua uudelle gynekologilleen. Kun Danny ahnehtii liian suurta palkkaa palveluksistaan, Carrie pelkää potilassuhteensa päättyvän. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:00
Kellarin kunkku
Kellarin kunkku

Carrien työpaikalla aloitetaan lomautukset ja Carrie on huolissaan omasta työpaikastaan. Doug rentoutuu Deaconin kanssa, mutta hukkaa pallon, jonka Deacon sai pojaltaan lahjaksi. (The King of Queens, komediasarja, 6. kausi, USA, 2003)

18:30
Kellarin kunkku
Elokuva: Blonde Ambition

(Blonde Ambition, komedia, USA, 2007) Pikkukaupungista New Yorkiin muuttava nuori nainen joutuu poikaystävänsä pettämäksi ja sen jälkeen bisnespohattojen pelinappulaksi. Nainen ei kuitenkaan lannistu, vaan päättää taistella tiensä tähtiin. 86 min. Ohjaus: Scott Marshall. Pääosissa: Jessica Simpson, Luke Wilson, Penelope Ann Miller, Rachael Leigh Cook.

19:00
Elokuva: Blonde Ambition
Elokuva: Terminator 2 - Tuomion päivä

(Terminator 2: Judgment Day, toiminta, USA, Ranska, 1991) Terminator-elokuvasarjan toisessa osassa kaksi terminaattoria saapuu vuodesta 2029 hakemaan 11-vuotiasta John Connoria, josta olisi tarkoitus tehdä tulevaisuudessa ihmisten vastarintaliikkeen johtaja. 128 min. Ohjaus: James Cameron. Pääosissa: Earl Boen, Edward Furlong, Linda Hamilton, Robert Patrick, Arnold Schwarzenegger.

21:00
Elokuva: Terminator 2 - Tuomion päivä
Elokuva: Hostel

(Hostel, kauhu, USA, 2005) Kauhuelokuva kertoo Euroopassa rellestävistä reppureissaajista, jotka suuntaavat Slovakiaan kauniiden naisten toivossa, mutta matka ei sujukaan odotetusti. 87 min. Ohjaus: Eli Roth. Pääosissa: Jay Hernandez, Derek Richardson, Eythor Gudjonsson.

23:55
Elokuva: Hostel
Blacklist

Berlin, osa 2/2. Lopullinen välienselvittely lähestyy. Salaperäinen Berlin pakenee ja alkaa listiä iskuryhmän agentteja. FBI:llä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä vielä kerran Reddingtonin puoleen. Liz ei tahtoisi tehdä yhteistyötä isänsä tappajan kanssa, mutta hän ei voi muutakaan. 1. kauden päätösjakso. (The Blacklist, jännitys, 1. kausi, USA, 2013)

01:50
Blacklist
Elokuva: Scream

(Scream, kauhu, USA, 1996) Modernin kauhun klassikko, joka on täynnä viittauksia muihin kauhuelokuviin. Tappaja vainoaa nuoria pikkukaupungissa, jossa on tasan vuosi sitten tapahtunut raaka surma. 107 min. Ohjaus: Wes Craven. Pääosissa: Neve Campbell, Skeet Ulrich, Drew Barrymore.

02:40
Elokuva: Scream
Yllätystuunaajat

Lance Armstrong/Sheryl Crow. Laulaja Sheryl Crow pyytää tuunaajia yllättämään poikaystävänsä, menestyneen kilpapyöräilijä Lance Armstrongin, huippuluokan GTO:lla. (Overhaulin', tosi-tv, 2. kausi, USA, 2005)

04:30
Yllätystuunaajat
Pakkolunastajat

Heinähattu traktorikuski ei halua luopua ajokistaan ja hänen kuplivaa siemailevat tuttavansa saavat Sonian ja Froyn hermot pintaan. Lou ja Sonia ihmettelevät nuoren naisen ontuvaa juonta autonsa pitämiseksi. Sonian kolmas keikka on Mattin kanssa ja he koettavat viedä asuntoauton, jonka asukit ovat kovasti vastahankaan. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2010)

05:20
Pakkolunastajat
Suhdekoukerot

Taaperoita ja tulevaisuuden suunnittelua. Romanttista viikonloppumatkaa suunnitellessaan Jennifer ja Adam ottavat syyniin myös tulevaisuutensa, mutta ongelmia sikiää, kun nuoripari ei olekaan kaikesta yhtä mieltä. Jeff ja Audrey harkitsevat lastenhankintaa, ja Russel törmää vanhempaan naiseen menneisyydestään. (Rules of Engagement, komedia, 1. kausi, USA, 2007)

05:45
Suhdekoukerot
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Hengenvaarallinen saalis

Kaukana pohjoisella Beringin merellä kyntää extreme-kalastajien valiojoukko. He etsivät seikkailua, jossa saaliina ovat ravut ja palkintona sata miljoonaa dollaria. (Deadliest Catch, tosi-tv, 7. kausi, USA, 2011)

18:00
Hengenvaarallinen saalis
Hiuskarvan varassa

Discoveryn sarjassa seurataan extremeseikkailija Bear Gryllsin hengenvaarallisia matkoja ympäri maailmaa. (Ultimate Survival, tosi-tv, 4. kausi, USA, 2009)

19:00
Hiuskarvan varassa
Mielenhallinnan mestarit

Sarjassa sukelletaan tajunnan syövereihin ja paljastetaan, miten voimakkaasti ihmismieli on muokattavissa. Neljä manipuloinnin mestaria demonstroi sarjassa hypnoosin, mentalismin ja muiden psykologisten menetelmien avulla, miten helppoa toisen ihmisen pään sisään on sukeltaa. Pahaa-aavistamattomat koehenkilöt kokevat sarjassa elämänsä yllätyksen. (Mind Control Freaks, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

20:00
Mielenhallinnan mestarit
Ajan hidastajat

Jeff Lieberman ja Matt Kearney katsovat maailmaa hidastettuna kameran linssin läpi. Sarjassa nähdään uskomattoman tarkkoja, huippukameralla otettuja kuvasarjoja erilaisista tapahtumista. Jeff ja Matt mm. tutkivat hiilihappojään räjähdysominaisuuksia, kuvaavat moottorisahoilla temppuilevaa jonglööriä sekä heittävät butaanisytyttimiä tehosekoittimeen - kaikki tieteen nimessä! (Time Warp, viihde, 1. kausi, USA, 2008)

20:30
Ajan hidastajat
Ylvis Show

Kettuvideollaan maailmanmaineeseen ponnahtaneiden norjalaisveljesten Bård ja Vegard Ylvisåkerin vauhdikas talkshow koostuu sketseistä, videoista, villeistä stunt-tempuista sekä kuuluisien norjalaisten humoristisista haastatteluista. Tällä kertaa veljekset lupaavat myös yrittää rikkoa Guinnessin ennätyksiä. Sivuroolissa jatkaa koomikko Calle Hell Vang Larsen, ja oman lisänsä iloitteluun tuo "harjoittelija" Magnus. (I kveld med YLVIS, viihde, 4. kausi, Norja, 2014)

21:00
Ylvis Show
Elokuva: Grave Halloween

(Grave Halloween, kauhu, USA, 2013) Opiskelijatyttö Maiko aikoo selvittää oman käden kautta kuolleen äitinsä arvoituksen silläkin uhalla, että tehtävä vie hänet pahamaineisen "itsemurhametsän" uumeniin. 90 min. Ohjaus: Steven R. Monroe. Pääosissa: Cassi Thomson, Dejan Loyola, Graham Wardle, Kaitlyn Leeb.

22:00
Elokuva: Grave Halloween
C.S.I.

Grissomin poissaollessa Warrick johtaa tutkimuksia ensimmäistä kertaa ja tiimi saa heti tutkittavakseen murhan, jonka pääepäilty on Brassin tytär. Brass jäävää itsensä tutkimuksista virkansa puolesta, mutta haluaa palavasti selvittää jutun yksityishenkilönä. (CSI: Crime Scene Investigation, rikosdraama, 2. kausi, USA, 2001)

23:50
C.S.I.
Kalajoen hiekat

Pienissä häissä. Kalajoella vietetään tällä viikolla Heidin ja Antin häitä. Reipasotteinen morsian saa kaasoilta lisänimen bridezilla. Marta kaunistautuu koko päivän iltaa varten. Dyynissä nimittäin esiintyy illalla Pandora, joten tänään vipattaa niin meno- kuin heilajalkaakin. (Kalajoen hiekat, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

00:40
Kalajoen hiekat
Kalajoen hiekat

Urheilusuoritus. Krapulaiset nuoret osallistuvat frisbee-golf-turnaukseen. Tänään on myös Antin ja Heidin hääpäivä. Rakkauden juhla näyttää onnistuvan kuin oppikirjassa, kunnes sulhanen saa puhelun morsiamelta. Ehtiikö tämä ajoissa omiin häihinsä? (Kalajoen hiekat, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)

01:10
Kalajoen hiekat
Star Trek: The Next Generation

Enterprisen tietojärjestelmissä ilmenee jatkuvia toimintahäiriöitä, jolloin miehistö alkaa epäillä tietokoneiden kehittävän kokonaan uutta elämänmuotoa. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 7. kausi, USA, 1993)

01:40
Star Trek: The Next Generation
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

02:30
Voice TV