Kolmas kivi auringosta

Kolmas kivi auringosta

Moninkertaisesti palkittu ja suosiota niittänyt sitcom-sarja Kolmas kivi auringosta (3rd Rock from the Sun) kertoo Solomonin perheestä, joka saapuu avaruudesta tutkimaan varsin mitättömältä tuntuvaa Maa-planeettaa. Perheen jäsenet ovat ottaneet ihmismuodon soluttautuakseen joukkoon ja ajautuvat jatkuvasti haastaviin tilanteisiin yrittäessään noudattaa maan tapoja ja ymmärtää ihmisten käyttäytymistä.

Pääosissa nähdään John Lithgow (Dick Solomon), Kristen Johnston (Sally Solomon), Joseph Gordon-Levitt (Tommy Solomon) ja French Stewart (Harry Solomon).

Kolmas kivi auringosta
TV5 ma-pe iltapäivisin 21.8. alkaen

 

Ohjelmaopas

Tänään
Suhdekoukerot

Jeff pilkkaa Timmyn krikettiharrastusta, joten tämä haastaa hänet otteluun. Audreyn alainen syyttää häntä seksuaalisesta häirinnästä. Jennifer haluaa Adamilta seksittömän hieronnan. (Rules of Engagement, komedia, 4. kausi, USA, 2010)

12:20
Suhdekoukerot
Elokuva: Mennään naimisiin

(Love, Wedding, Marriage, komedia, USA, 2011) Romanttinen komedia nuoresta parista, joiden tuore avioliitto ajautuu myllerrykseen. Parisuhdeneuvojana työskentelevän Avan vanhemmat ilmoittavat eroavansa 30 avioliittovuoden jälkeen. Vanhempiensa liittoa rakkauden esikuvana pitänyt Ava tyrmistyy. Hän ryhtyy hoitamaan vanhempiensa liittoa kuntoon oman rakkauselämänsä kustannuksella. 79 min. Ohjaus: Dermot Mulroney. Pääosissa: Kellan Lutz, Mandy Moore.

12:45
Elokuva: Mennään naimisiin
Dawson's Creek

Paceylla menee pasmat sekaisin Tamaran palatessa yllättäen kaupunkiin. Joey suivaantuu, kun Dawson ei ota hänen uutta harrastustaan vakavasti. Jen saa ihailijan. (Dawson's Creek, draamasarja, 2. kausi, USA, 1999)

14:15
Dawson's Creek
Prameat mustalaishäät

Peewee, 27, on romaninäkökulmasta jo hieman yli-ikäinen avioon, mutta nyt unelmien nainen on löytynyt. Netissä kohdannut pari tapaa ensimmäistä kertaa alttarilla. (My Big Fat American Gypsy Wedding, tosi-tv-sarja, 3. kausi, USA, 2013)

15:05
Prameat mustalaishäät
Täydelliset hääpuvut

Sylvia etsii seksikästä, vyötärön kohdalta ihoa paljastavaa häämekkoa, mutta isosiskot ovat erimieltä mekon tyylistä. Cynthia tulee liikkeeseen äitinsä kanssa, joka on jo valmiiksi miettinyt tyttärelleen sopivia häämekkoja. Kolmas morsian, Diana, on kiertänyt monessa liikkeessä ja sovittanut lukuisia vaihtoehtoja, mutta sitä oikeaa mekkoa ei tunnu löytyvän. (Keasha's Perfect Dress, lifestyle, 1. kausi, USA, 2012)

16:00
Täydelliset hääpuvut
Breaking Amish

Rebeccan unelma toteutuu, kun hän saa uudet hampaat. Sabrina löytää puertoricolaisia ystäviä ja kokee muodonmuutoksen. Kate nauttii vapaudesta, mutta ikävöi amissikavereitaan. (Breaking Amish, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

16:30
Breaking Amish
5D: Omituinen pakkomielteeni

UUSI SARJA ALKAA! Minkälaista elämä on, kun nukkejen keräilystä tulee pakkomielle? Tai kun hurahtaa vaaleanpunaiseen väriin tai 50-luvun tyyliin? Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan erilaisista pakkomielteistä kärsiviin kanssaihmisiin. Sarja paljastaa, kuinka pitkälle pakkomielteistä kärsivät ovat valmiita menemään ongelmansa vuoksi, ja kuinka paljon aikaa, rahaa ja energiaa pakonomaiseen keräilyyn tai tietynlaisen elämäntyylin ylläpitoon kuluu. (My Crazy Obsession, dokumenttisarja, 1. kausi, USA, 2013)

17:25
5D: Omituinen pakkomielteeni
Top 20 kotivideot

UUSI SARJA ALKAA! Ihmisen loputon usko omiin kykyihin ja tahaton koheltaminen aiheuttavat tilanteita, joille ei voi kuin nauraa. Kun tähän vielä lisätään lemmikkieläinten ja lasten toilailut, on täydellinen huumoripaketti valmis. Ohjelma esittelee Amerikan hauskimpia piilokamera- ja kotivideoita. Avausjaksossa luvassa on mm. räjähtävä hääkakku, keilausmokia, mämmikourainen muuttomies ja naku hotellivieras. (TOP 20 Funniest, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

17:55
Top 20 kotivideot
5D: Jättiläisen anatomia

Maailman pisimmäksi ammattilaiskoripalloilijaksi sanottu kiinalainen Sun Ming Ming tavoittelee NBA-uraa vakavista terveysongelmista huolimatta. Sunilta leikataan kasvain, joka tuottaa liikaa kasvuhormonia. Onnistuuko leikkaus ja toteutuuko miehen NBA-unelma? (Anatomy of a Giant, dokumentti, USA, 2006)

18:55
5D: Jättiläisen anatomia
Myyntimies Jethro

Sarjan alkaa uusintana! Sarjassa seurataan koko Suomen tunteman kiinteistönvälittäjän Jethro Rostedtin elämää töissä ja vapaa-ajalla. Turkulaisen värikkään persoonan arki on päivittäistä ongelmien ratkaisua, johtamista ja draamaa. Sarjassa liikutaan Jethron mukana ympäri Suomea ja myös ulkomailla. Energisen myyntitykin vanavedessä yksikään päivä ei ole pitkästyttävä! Avausjaksossa Jethro mm. harjoittaa hyväntekeväisyyttä, ottaa myyntiin Turun pienimmän asunnon ja tutustuu miljoonakohteeseen eli Topi Sukarin hulppeaan huvilaan Ruovedellä. Vaimon tekstarit ja soitot pitävät kuitenkin jatkuvassa liikkeessä olevan Jethron jalat tukevasti maassa, eikä totuus pääse unohtumaan nurmikkoa leikatessakaan. (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

20:00
Myyntimies Jethro
Elokuva: The Change-Up

(The Change-Up, komedia, USA, 2011) Kun perheenisä vaihtaa vartaloa parhaan (sinkku)ystävänsä kanssa, kumpikin omaan joutuu yrittämään pitämään toistensa elämän kasassa. Vanhaan elämäänsä tyytymättömät miehet alkavat arvostaa arkeaan aivan uudella tavalla. 119 min. Ohjaus: David Dobkin. Pääosissa: Alan Arkin, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde, Ryan Reynolds.

21:00
Elokuva: The Change-Up
Playboy esittää: Sexcetera

3. kausi alkaa uusintana. Tänään perehdytään naisen orgasmiin. Miten se syntyy ja miksi hekuman huippu jää välillä saavuttamatta? Muita aiheita: joukkopano, naisbodarit, ilmapalloleikit ja eroottiset veistokset. (Sexcetera, viihteellinen asiaohjelma, 3. kausi, USA)

23:15
Playboy esittää: Sexcetera
Elokuva: Kiihkeät kotirouvat

(High Priced Housewives, erotiikka, USA, 2007) Joukko kiihkeitä kotirouvia käyttää kukin aikansa salaisiin harrastuksiin. Yksi karkaa mieheltään moottoripyöräliikkeeseen, toisella on sutinaa allasmiehen kanssa ja kolmas kokeilee elokuvanäyttelijäntaitojaan. 82 min.

00:35
Elokuva: Kiihkeät kotirouvat
Elokuva: Haamujengi 2

(Ghostbusters II, toimintakomedia, USA, 1989) Haamujengi on mennyt konkurssiin. New Yorkin kaduilla alkaa kuitenkin taas tapahtua outoja, ja poppoo kokoaa rivinsä uudelleen. 98 min. Ohjaus: Ivan Reitman. Pääosissa: Annie Potts, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Harold Ramis, Sigourney Weaver.

02:10
Elokuva: Haamujengi 2
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
6D: Oasis

Legendaarisimpiin ysäribändeihin lukeutuva Oasis on tullut tutuksi paitsi monista hiteistään, myös muusikkoveljesten Liam ja Noel Gallagerin myrskyisästä suhteesta. (Planet Rock Profiles: Oasis, dokumentti, Irlanti, 2005)

18:00
6D: Oasis
6D: Beyonce

Destiny's Child -yhtyeestä 1990-luvun lopulla maineeseen noussut supertähti Beyoncé Knowles kertoo ohjelmassa maailmankuvastaan, hittibiisiensä taustoista ja tiestään viihdemaailman huipulle. (Planet Rock Profiles: Beyoncé, dokumentti, Irlanti, 2004)

18:30
6D: Beyonce
Ruotsinlaivalla 24h

Tosi-tv-sarjassa seurataan henkilökunnan elämää ja matkustajien edesottamuksia suomalaisillekin tutulla M/S Cinderellalla. Mukana risteilemässä ovat muiden muassa kapteeni Jan-Thure, risteilyisäntä Per ja baarimestari Håkan. (Färjan, tosi-tv-sarja, 4. kausi, Ruotsi, 2012)

19:00
Ruotsinlaivalla 24h
Trokarit

Pontikka palaa USA:n itärannikon metsissä Discoveryn sarjassa Trokarit. Sarjassa seurataan, miten nykyajan trokarit pyörittävät toimintaansa ja huijaavat viranomaisia. Pontikan poltto, metsiin piilotetut viinatehtaat ja salakauppa ovat yhä voimissaan ja muodostavat tuottoisan bisneksen. (Moonshiners, tosi-tv, 3. kausi, USA, 2011)

20:00
Trokarit
Weed Country

UUSI SARJA ALKAA! Syvällä erämaassa Kalifornian ja Oregonin osavaltioiden rajan tuntumassa piilee salattu, marihuanan valloittama alue. Kielletyn kasvin viljelijöille kyseessä on mittava kultasuoni: yhden kesän sato saattaa tuottaa miljoonia dollareita. Riskit ovat kuitenkin suuret. Discoveryn kuusiosainen sarja seuraa toimintaa marihuanan kasvattajien, välittäjien ja lain kouran näkökulmista. Kissa-hiiri -leikissä panoksena on sekä tuottoisin sato että sen paljastaminen ja tuhoaminen. (Weed Country, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

21:00
Weed Country
Cleaners

FBI:n agentti Frank Barnes löytää kadonneen pojan Roxien ja Veronican huostasta. He yhdistävät voimansa yhteistä vihollista vastaan. Uutuussarjan pääosissa näyttelevät mm. Emmanuelle Chriqui (Veronica), Emily Osmant (Roxie), David Arquette (Frank Barnes), Robin Thomas Grossman (Barry), Burton Perez (Paco) ja Nathan Keyes (Kyle). (Cleaners, toiminta, 1. kausi, USA, 2013)

22:00
Cleaners
Kohtalokkaat kaunottaret

Murhasuunnitelma. Onneton kotivaimo ryhtyy suhteeseen hierojansa kanssa. Hän ei kuitenkaan halua erota rikkaasta miehestään, koska jäisi rahattomaksi. Rakastajattarensa avittamana hän suunnittelee aviomiehensä murhan, mutta kaikki menee vaarallisen pieleen. (Femme Fatales, eroottinen trilleri, 1. kausi, USA, 2011)

22:30
Kohtalokkaat kaunottaret
Elokuva: Hostel: Part II

(Hostel: Part II, kauhu, USA, 2007) Kolmen amerikkalaisnaisen tie Slovakiassa vie houkuttelevan eurooppalaiskaunottaren vanavedessä suoraan pahimpaan painajaiseen. Naiset myydään sadisteille, jotka nauttivat tappamisesta. 87 min. Ohjaus: Eli Roth. Pääosissa: Bijou Phillips, Heather Matarazzo, Jordan Ladd, Lauren German, Roger Bart, Vera Jordanova.

23:00
Elokuva: Hostel: Part II
Star Trek: The Next Generation

Ajan nuoli, osa 1. Datan pää löydetään sanfranciscolaisesta luolasta, missä se on maannut koskemattomana 1800-luvun lopusta saakka. Enterprise ryhtyy tutkimaan tapausta selvittääkseen mysteerin ja pelastaakseen Datan hengen, mutta onko jo tapahtunutta asiaa mahdollista muuttaa edes avaruusajan teknologian avulla? Viidennen kauden päätösjakso. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 5. kausi, USA, 1991)

00:50
Star Trek: The Next Generation
Playboy esittää: Badass!

Aavikon kuumuuskin jää toiseksi, kun Playboy-tytöt antavat rantakirpuille kyytiä. Luvassa on myös vesiskoottereita ja huimia hyppyjä jyrkänteeltä. (Badass!, viihde, 1. kausi, USA, 2010)

01:40
Playboy esittää: Badass!
Playboy esittää: Badass!

Miten sujuu Playboy-tytöiltä laskuvarjohyppy alasti? Vastapainoksi tytöt pääsevät myös vesilautailemaan, pitämään omaa bootcampia ja pyöräilemään hyppyristä. (Badass!, viihde, 1. kausi, USA, 2010)

02:05
Playboy esittää: Badass!
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

02:35
Voice TV
Huomenna
Villi Pohjola

Chris menettää äänensä, ja ainoa keino saada se takaisin on vietellä kylän kaunein nainen. Kuka saa kunnian? Edin näkymätön henkiystävä vie hänet etsimään vanhempiaan. (Northern Exposure, draama, 2. kausi, USA, 1990)

06:40
Villi Pohjola
Dawson's Creek

Paceylla menee pasmat sekaisin Tamaran palatessa yllättäen kaupunkiin. Joey suivaantuu, kun Dawson ei ota hänen uutta harrastustaan vakavasti. Jen saa ihailijan. (Dawson's Creek, draamasarja, 2. kausi, USA, 1999)

07:40
Dawson's Creek
Roadtrip

Kotimaisessa uutuussarjassa seurataan ammatikseen golfia pelaavan Peter "Puhis" Puhakan ja golftoimittajana tunnetun Nikke Tyryn vauhdikasta matkaa avoautolla Euroopan halki. (Roadtrip, kotimainen lifestyle, 2014)

08:30
Roadtrip
TV Shop Tvins

08:55
TV Shop Tvins
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

Morsian Nicole ei uskalla asettua määrätietoista ystäväänsä vastaan. Wendy haluaa morsiusneidoilleen kantrityyliset mekot, mutta hänen sisarensa on aivan eri maata. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

11:55
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

Emily ei ole saanut tukea häiden suunnittelussa ja kostaa sen morsiusneidoilleen. Morsian Michelle yrittää etsiä tyttärilleen sopivia mekkoja. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:20
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot
Maatilan prinsessa

Sarja alkaa uusintana. Mitä tapahtuu, kun kymmenen julkisuudesta enemmän tai vähemmän tunnettua kaunotarta jättää kaupungin sykkeen taakseen ja muuttaa maatilalle? Maatilan prinsessan ensimmäisessä jaksossa kilpailijoiden yleistietoa mitataan maatila-aiheisella tietovisalla, jonka voittajista tulee ensimmäiset emännät. Tytöt asettuvat uuteen majapaikkaansa ja samalla he pääsevät tutustumaan lähemmin kilpasiskoihinsa. Miten tytöt sopeutuvat asumaan saman katon alle? Palaako elämä maatilalla enää ennalleen? (Maatilan prinsessa, kotimainen viihde, 1. kausi, 2013)

12:50
Maatilan prinsessa
Maatilan prinsessa

Emäntäkilpailun voittajat pohtivat omaa asemaansa ja sen tuomia etuja. Maatilan töistä ei vauhtia puutu, sillä tytöt pääsevät tutustumaan lampaiden hoitoon. Kun mittaa toisistaan ottavat kymmenen kaupunkilaistyttöä ja lammaslauma, tapaturmia ei voida välttää. Palkintokilpailua varten tytöt jaetaan kahteen joukkueeseen ja voittajajoukkuetta odottaa maistuva ja kupliva palkinto. Miten tunnelma muuttuu, kun selviää, että joukkuejako säilyy kilpailun loppuun asti? Säilyykö tyttöjen välit ennallaan joukkuerajojenkin yli? (Maatilan prinsessa, kotimainen viihde, 1. kausi, 2013)

13:20
Maatilan prinsessa
Maatilan prinsessa

Tytöt ovat edellisen illan grillibileiden jälkeisissä tunnelmissa. Emännät tekevät vaikean päätöksen ja nimeävät ensimmäiset kaksintaistelijat tarkkuutta ja nopeutta vaativaan haasteeseen. Kaksintaistelun voittaja jatkaa kilpailua kohti Maatilan prinsessan kruunua, mutta häviäjä joutuu pakkaamaan tavaransa ja jättämään hyvästit maatilalle. Järkytykseltä ja kirosanoilta ei vältytä, sillä hävinneen joukkueen tilanne tulee muuttumaan radikaalisti. (Maatilan prinsessa, kotimainen viihde, 1. kausi, 2013)

13:45
Maatilan prinsessa
Pulmuset

Lutkia matkassa. Kellyn seuralainen jättää hänet kylmästi tienposkeen. Myös Bud pääsee treffeille. Al ja Peggy yrittävät piristää suhdettaan. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

14:15
Pulmuset
Pulmuset

Joka Bundylla on synttärit. Bundyt yrittävät juhlia ottolapsensa Seitsemän synttäreitä puistossa, mutta puisto onkin varattu rikkaan perheen vesalle. Bundyt eivät tietenkään moista purematta niele. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

14:45
Pulmuset
Pulmuset

Al jäillä. Peggy tuhlaa kaikki rahat ottolapsen lääkärikuluihin, ja Al joutuu hankkimaan toisen työn. Hän löytääkin kutsumuksensa yläosattomana tarjoilijana, kunnes naapurin komea Jefferson keksii saman... (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

15:10
Pulmuset
Tervetuloa perheeseen

Äitiysklinikalla syntyy tukala tilanne, kun äiti ja tytär sattuvat samaan aikaan odotushuoneeseen. Dan ja Miguel yrittävät tulla toimeen, mutta lopulta nyrkit puhuvat. (Welcome to the Family, komedia, 1. kausi, USA, 2013)

15:40
Tervetuloa perheeseen
Goldbergit

Beverly saa tarpeekseen kämpillä pyörivästä isästään ja pakottaa Murrayn ottamaan hänet mukaansa töihin. Adamin lelukokoelma ei tee toivotunlaista vaikutusta Danaan. (The Goldbergs, komediasarja, 1. kausi, USA, 2013)

16:05
Goldbergit
Villi Pohjola

Maggie valehtelee tapailevansa Joelia tehdäkseen vaikutuksen vaativaan isäänsä. Holling harkitsee ympärileikkausta Shelleyn mieliksi. Mystinen kalmo askarruttaa kaupunkilaisia. (Northern Exposure, draama, 2. kausi, USA, 1990)

16:35
Villi Pohjola
Ritari Ässä

Feeniksen lento, osa 2. Michael jatkaa Com Tronin kavaltajien juonen tutkimista osallistumalla KITTin kanssa romuralliin. Orastava romanssi Maggien kanssa ei saa tuulta siipiensä alle, mutta Knight-säätiön tuoreella edustajalla on suurempiakin murheita. Kuten esimerkiksi se, kestääkö KITT nokkakolarin rekan kanssa. (Knight Rider, toiminta, 1. kausi, USA, 1982)

17:30
Ritari Ässä
House

UUSI SARJA ALKAA! Amerikkalainen sairaaladraama kertoo New Jerseyssä sijaitsevasta opetussairaalasta Princeton-Plainsborosta, siellä työskentelevästä omalaatuisesta lääkäristä Gregory Housesta ja hänen ryhmästään. Avausjaksossa lastentarhan opettaja menettää yllättäen puhekykynsä, ja sairaalassa rajut kohtaukset seuraavat toisiaan. Housen tiimi on ymmällään, sillä aivoista ei löydy kasvainta. Oranssi mies saa diagnoosin lisäksi yllättäviä parisuhdevinkkejä. Foreman ja Cameron saavat järkytyksekseen kuulla Housen todelliset motiivit palkkaamisensa taustalla. (House, draama, 1. kausi, USA, 2004)

18:30
House
Elokuva: Karvakamut 3

(Open Season 3, animaatio, USA, 2010) Boog-karhu joutuu lipevän lajitoverinsa höynäyttämänä kiertävään venäläissirkukseen, joka on pian palaamassa kotiin. Ehtivätkö eläinkaverit Boogin avuksi? 67 min. Ohjaus: Cody Cameron. Pääosissa (äänet): Cody Cameron, Dana Snyder, Jeff Bennett, Matthew J. Munn, Matthew W. Taylor.

19:35
Elokuva: Karvakamut 3
Elokuva: Taalat taskuun Dick & Jane

(Fun with Dick and Jane, komedia, USA, 2005) Dick (Jim Carrey) ja Jane (Téa Leoni) haaveilevat vauraasta elämästä. Dick etenee vihdoin urallaan johtoportaaseen asti, mutta pian hän huomaa joutuneensa häikäilemättömän toimitusjohtajan (Alec Baldwin) pelinappulaksi. Pariskunta joutuu turvautumaan hulvattomiin, mutta kyseenalaisiin keinoihin selviytyäkseen uhkaavasta vararikosta. 90 min. Ohjaus: Dean Parisot. Pääosissa: Jim Carrey, Tea Leoni, Alec Baldwin.

21:00
Elokuva: Taalat taskuun Dick & Jane
Voicella on lentokone 2014

Voicella on lentokone 2014.

22:50
Voicella on lentokone 2014
Spartacus - gladiaattori

Kärsittyään kirvelevän tappion areenalla Crixukselle Spartacus joutuu palaamaan monttuun palauttamaan kunniansa ja keräämään lisää rahaa Batiatukselle. Batiatuksella on omat ongelmansa yrittäessään suoriutua veloistaan Ovidiukselle. Tämä johtaa tuntemattomien miesten tekemään murhayritykseen Batiatusta kohtaan. (Spartacus: Blood and Sand, draama, 1. kausi, USA, 2010)

23:05
Spartacus - gladiaattori
Elokuva: Ollaanko jo valmiita?

(Are We Done Yet?, komedia, USA, 2007) Perheenlisäyksen johdosta lisäneliöitä kaipaava Nick (Ice Cube) muuttaa vaimoineen ja lapsineen kaupungin humusta maaseutuidylliin. Harmi vain, että unelmatalo alkaa pian lahota käsiin... 84 min. Ohjaus: Steve Carr. Pääosissa: Aleisha Allen, Ice Cube, John C. McGinley, Nia Long.

00:10
Elokuva: Ollaanko jo valmiita?
Elokuva: Shania Twainin tie huipulle

(Shania: A Life in Eight Albums, draama, Kanada, 2005) Kanadalaista Shania Twainia on sanottu kantripopin kuningattareksi. Kaunottaren elämä ennen musiikkiuraa oli kuitenkin täynnä haasteita, mutta Shania taisteli vaikeuksien kautta voittoon. 89 min. Ohjaus: Jerry Ciccoritti. Pääosissa: Meredith Henderson, Shenae Grimes, Reva Timbers, Megan Follows, Eric Schweig, Lynne Cormack.

01:55
Elokuva: Shania Twainin tie huipulle
House

UUSI SARJA ALKAA! Amerikkalainen sairaaladraama kertoo New Jerseyssä sijaitsevasta opetussairaalasta Princeton-Plainsborosta, siellä työskentelevästä omalaatuisesta lääkäristä Gregory Housesta ja hänen ryhmästään. Avausjaksossa lastentarhan opettaja menettää yllättäen puhekykynsä, ja sairaalassa rajut kohtaukset seuraavat toisiaan. Housen tiimi on ymmällään, sillä aivoista ei löydy kasvainta. Oranssi mies saa diagnoosin lisäksi yllättäviä parisuhdevinkkejä. Foreman ja Cameron saavat järkytyksekseen kuulla Housen todelliset motiivit palkkaamisensa taustalla. (House, draama, 1. kausi, USA, 2004)

03:35
House
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Live From Abbey Road

Tällä kertaa kuullaan Rascal Flattsin, Kate Nashin ja legendaarisen jazzpianisti Herbie Hancockin musiikkia ja mietteitä. Jaksossa vierailee myös Melody Gardot. (Live from Abbey Road, musiikkiviihde, Iso-Britannia, 2006)

18:00
Live From Abbey Road
Wheeler Dealers

Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Edd Chinan osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Edd pistää tuulemaan. Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. (Wheeler Dealers, tosi-tv, 9. kausi, USA, 2012)

19:00
Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Edd Chinan osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Edd pistää tuulemaan. Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. (Wheeler Dealers, tosi-tv, 9. kausi, USA, 2012)

20:00
Wheeler Dealers
Ketjureaktio

Myytinmurtajista tutun parivaljakon Adam Savagen ja Jamie Hynemanin juontaman sarjan jokaisessa jaksossa kaksi joukkuetta haastaa toisensa rakentamaan laitteen, jonka toiminta perustuu sen eri osien synnyttämään ketjureaktioon. Tehtävät vaativat joukkueilta äärimmäistä nokkeluutta ja luovaa ajattelua, kun ne rakentavat massiivisia mittasuhteita saavia laitekyhäelmiään. Adam ja Jamie tekevät päätöksen joukkueiden paremmuudesta ja julistavat näyttävimmän ja suurimman ketjureaktiolaitteen rakentaneet voittajiksi. (Unchained Reaction, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

21:00
Ketjureaktio
Hiuskarvan varassa

Discoveryn sarjassa seurataan extremeseikkailija Bear Gryllsin hengenvaarallisia matkoja ympäri maailmaa. (Ultimate Survival, tosi-tv, 3. kausi, USA, 2008)

22:00
Hiuskarvan varassa
Vaaralliset valinnat

Discoveryn uutuussarja vie katsojat hypoteettisten tilanteiden äärelle ja haastaa päättelemään, mikä annetuista vaihtoehdoista on toimivampi selviytymisen kannalta. Hätätilanteessa valinta tapahtuu usein elämän ja kuoleman välillä. Kussakin jaksossa selitetään tieteen keinoin, miksi tietty ratkaisu kannattaa. (Deadly Dilemmas, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

23:00
Vaaralliset valinnat
Ajan hidastajat

Jeff Lieberman ja Matt Kearney katsovat maailmaa hidastettuna kameran linssin läpi. Sarjassa nähdään uskomattoman tarkkoja, huippukameralla otettuja kuvasarjoja erilaisista tapahtumista. Jeff ja Matt mm. tutkivat hiilihappojään räjähdysominaisuuksia, kuvaavat moottorisahoilla temppuilevaa jonglööriä sekä heittävät butaanisytyttimiä tehosekoittimeen - kaikki tieteen nimessä! (Time Warp, viihde, 1. kausi, USA, 2008)

23:30
Ajan hidastajat
Rikollisten sisäpiirissä

Tuomionsa kärsinyt ja parannuksen tehnyt entinen rikollispomo Lou Ferrante selvittää katsojille kansainvälisten rikollisjengien toimintaa ja kulttuuria tavalla, jota ei ole aiemmin nähty. Discoveryn tuottamassa sarjassa tutustutaan Ferranten johdolla eri maissa toimiviin rikollisryhmiin sekä niiden salaiseen koodistoon ja hierarkiaan. (Inside The Gangster's Code, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

00:00
Rikollisten sisäpiirissä
Roadtrip

Kotimaisessa uutuussarjassa seurataan ammatikseen golfia pelaavan Peter "Puhis" Puhakan ja golftoimittajana tunnetun Nikke Tyryn vauhdikasta matkaa avoautolla Euroopan halki. (Roadtrip, kotimainen lifestyle, 2014)

00:50
Roadtrip
Sing Date

Eläinrakas Steph, 28, etsii seuraa tositarkoituksella. Laulutreffeille hänen kanssaan pyrkivät Elvis-viboja väreilevä Jim, omia biisejä säveltävä James ja tanssiopettaja Dean. (Sing Date, viihde, 1.kausi, Iso-Britannia, 2012)

01:20
Sing Date
Sing Date

Pienen poikavauvan äiti Elishama etsii vierelleen kumppania. Tärppäisikö laulutreffeillä? Tarjolla on mm. tribuuttiartisti Steve, hurjapäinen näyttelijä Steven ja kitaraa soittava taiteilija Barny. (Sing Date, viihde, 1.kausi, Iso-Britannia, 2012)

01:45
Sing Date
Playboy esittää: 69 seksiseikkailua

Luvassa juhlintaa tyttöjen - ja seksilelujen - kesken sekä tantraseksin kokeilua. (69 Things to Do Before You Die, eroottinen viihde, 1. kausi, USA, 2008)

02:15
Playboy esittää: 69 seksiseikkailua
Playboy esittää: 69 seksiseikkailua

Jaksossa matkataan Key Westiin fantasiafestivaaleille, jossa tiedustellaan alastomien naisten tarpeiden tyydyttämiseen liittyviä asioita. (69 Things to Do Before You Die, eroottinen viihde, 1. kausi, USA, 2008)

02:45
Playboy esittää: 69 seksiseikkailua
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

03:20
Voice TV
25.08
Ihmemies MacGyver

Ritari MacGyver, osa 2. MacGyverin seikkailut Camelotissa jatkuvat. MacGyver ja Merlin pääsevät Morganan linnaan, jossa heitä odottaa ikävä yllätys. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

06:30
Ihmemies MacGyver
Matlock

Osa 2/2. Matlockilla riittää haasteita, kun hän yrittää saada välit kuntoon tyttärensä kanssa ja samalla murhatutkimukset pitäisi saattaa päätökseen. Julkinen paine on kova, kun kyse on pormestarin murhasta. 6. kauden päätösjakso. (Matlock, draamasarja, 6. kausi, USA, 1991)

07:25
Matlock
70's show

Donnan pöksyt. Eric vetää Donnalta verkkarit nilkkoihin kesken korismatsin. Näky on tyrmistyttävä, eikä porukka malta olla hiljaa. Caroline ja Fez kuhertelevat, mutta pariskunnan toinen osapuoli osoittautuu varsin omistushaluiseksi. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:20
70's show
70's show

Romanttinen viikonloppu. Eric repäisee ja vie Donnan viikonloppulomalle. Aikeet ovat romanttiset, ja samanlaista romantiikkaa etsivät myös Red ja Kitty. Kelsolla on suorituspaineita, ja sehän on sankarille kova paikka. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:45
70's show
TV Shop Tvins

09:15
TV Shop Tvins
Ankkadynastia

Varasuunnitelma. Ollessaan metsällä Willie, Jase ja Si löytävät mehiläispesän, mutta yrittäessään vangita sitä, asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Korie ja Jessica jäävät jumiin etsiessään ankkakoristeita paikallista karnevaalia varten. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:15
Ankkadynastia
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

Merellistä, juppityylistä kaason pukua etsivä Kimberly joutuu napit vastakkain jääräpäisen äitinsä kanssa. Kansalliskaartin kersantti DeVoynne etsii kahta eripituista pukua, mutta kaasoilla on eri käsitykset seksikkyydestä. Tiedenaisen Caran nörttikaasot puolestaan haluaisivat kiertää seksikkäät punaiset puvut kaukaa. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:40
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot
Kakkukuningas

Uusi kausi alkaa. Carlo's Bakeryn henkilökunta pyöräyttää maistuvimmat ja näyttävimmät kakut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tosi-tv-sarjassa seurataan Hobokenissa, New Jerseyssä sijaitsevan perheleipomon arkea. Leipomon nokkamiehena häärää Buddy Valastro. 6. kauden avausjaksossa Buddy ja kumppanit lähtevät arvioimaan hurrikaani Sandyn aiheuttamia tuhoja. Onko leipomo joutunut veden valtaan? Täytyykö kaikki tilaukset peruuttaa? (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:10
Kakkukuningas
Kakkukuningas

Morsiusliike tilaa Buddylta hääpuvun muotoisen jättikakun, johon on piilotettu yllätys. Toinen kakkutilaus tulee lastenjuhliin, jossa taaperot saavat sotkea luvan kanssa. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:35
Kakkukuningas
Ihmemies MacGyver

Kuolemanhiljaiset. Etsiessään varastettuja filmejä MacGyver kohtaa vaarallisen trikkikuvaajan, jolla on kosto mielessä. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

14:05
Ihmemies MacGyver
Matlock

Sarja alkaa alusta. Amerikkalaisessa oikeussalidraamassa asianajaja Ben Matlock (Andy Griffith) ratkoo rikoksia omintakeiseen tyyliinsä. Avausjaksossa nuori nainen murhataan, ja veitsi kädessä yllätetty poikaystävä vaikuttaa murhaajalta. Matlock paljastaa kuitenkin oikeudessa syylliseksi varsin yllättävän tahon. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

15:00
Matlock
Kolmas kivi auringosta

Dick ei pysty estämään Marya tapailemasta salaista ihailijaansa, Scoochieta. Dick uskoo Scoochien käyttävän Marya hyväkseen juoniessaan koko ihmiskuntaa vastaan. Muut Solomonit löytävät lempielokuvansa, Arthur 2:n, "esiosan". (3rd Rock from the Sun, komedia, 6. kausi, USA, 2000)

15:55
Kolmas kivi auringosta
Kaikki rakastavat Raymondia

Purkinavaaja. Raylle ja Debralle tulee riitaa purkinavaajasta, mutta riidan syistä on erilaisia näkemyksiä. (Everybody Loves Raymond, komedia, 4. kausi, USA, 1999)

16:20
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Mitä tein rakkauden tähden. Peggy yrittää herättää Alin intohimot seksikkäillä alusasuilla, mutta Al himoitsee vain pihviä. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

16:50
Pulmuset
Pulmuset

Viileä veljeskunta. Bud perustaa veljeskunnan, jotta saisi paremmin naisia. Se ei kuitenkaan tuota tulosta, ennen kuin hän hioo suunnitelmaansa hieman... (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:20
Pulmuset
70's show

Kittyn syntymäpäivä. Red ja Eric unohtavat tyystin Kittyn merkkipäivän. Kitty saa raivarin, ja perheen miehet antavat kaikkensa hyvittääkseen tapahtuneen. Kelso yrittää uida takaisin Jackien liiveihin, ja Fez salpaa Carolinen hengen. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

17:50
70's show
70's show

Kelson koettelemukset. Jackie haluaa selvittää perinpohjin, onko Kelsosta poikaystäväksi. Kelso joutuu testiin, jossa miekkosen kypsyys on koetuksella. Fez saa neniinsä naapurikaupungin jalkapallojoukkueelta. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

18:20
70's show
Maatilan prinsessa

Kaksintaistelutehtävän viime viikolla hävinnyt Blondien kosto -joukkue joutui muuttamaan kartanon lämmöstä liiteriin. Miten joukkue on selviytynyt ensimmäisestä yöstä liiterissä ja miten elämä maatilalla on muuttunut, kun kaikki kilpailijat eivät enää asu saman katon alla? Emäntä-kilpailussa nopeus ja ketteryys ovat valttia. Dramaattisen kilpailun tiimellyksessä yksi tytöistä loukkaantuu. Ovatko loukkaantuneen päivät maatilalla luetut vai pystyykö hän jatkamaan taistelua Maatilan prinsessan -kruunusta? (Maatilan prinsessa, kotimainen viihde, 1. kausi, 2013)

18:55
Maatilan prinsessa
Tatuointistudio HelsINK

Tänään Tonyn asiakkaaksi saapuu mies, joka haluaa elämänasennettaan kuvaavan taistelukukon kuvan pohkeeseensa. Sini tatuoi Kung Fu Panda -elokuvasta lainatun elämänohjeen omalle asiakkaalleen. Mitzun agenda tälle päivälle on pöllöaiheisen tatuoinnin värittäminen. Lassin asiakas jännittää kovasti kielikorun ottamista. Pääsemme myös seuraamaan Lassin elämää studion ulkopuolelle, kun hän tekee suspension ystävälleen Katjalle. (Tatuointistudio HelsINK, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2013)

19:25
Tatuointistudio HelsINK
Meidän perheen tähdet

UUSI SARJA ALKAA! Koko perheen hupailussa lapset paljastavat armotta vanhempiensa noloimmat tavat. Mittelöimässä ex-mäkikotka Toni Nieminen ja lapset Kerttu, 9, ja Maija, 7, kansanedustaja ja entinen lätkämaalivahti Sinuhe Wallinheimo ja poikansa Lukas, 8, sekä juontaja Sari Tamminen ja tytär Taika, 5. Lapset tietävät aikuisten salaisuudet: mitä Sinuhe oikein uidessaan pelkää? Mitä ilman Toni ei tyttöjen mielestä voi elää? Kuinka sottapytty Sari kotona onkaan? (Meidän perheen tähdet, kotimainen koko perheen viihde, 1. kausi, 2014)

20:00
Meidän perheen tähdet
Elokuva: Poika

(About a Boy, komedia, Iso-Britannia, 2001) Will Freeman (Hugh Grant) valehtelee treffikumppanilleen olevansa isä ja yrittää pelastaa nahkansa lyöttäytymällä koulukiusatun Marcus-pojan (Nicholas Hoult) seuraan. Yllättäen kaksikon välille syntyykin syvä ystävyyssuhde, jonka edetessä epäkypsä Willkin alkaa aikuistua. 93 min. Ohjaus: Chris Weitz, Paul Weitz. Pääosissa: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Rachel Weisz, Sharon Small, Toni Collette.

21:00
Elokuva: Poika
5D: Olen aikuinen vauva

Brittiläinen aviopari pyörittää aikuisille tarkoitettua päiväkotia, jonne aikuiset voivat tulla leikkimään pikkuvauvaa ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. 27-vuotias Kat on amerikkalainen psykologian opiskelija, joka on rakentanut itselleen lastenhuoneen. Hänen 10 vuotta vanhempi miesystävänsä esittää hänen isäänsä. (I Am an Adult Baby, dokumentti, Iso-Britannia, 2013)

23:00
5D: Olen aikuinen vauva
Twin Peaks

Kuollut tyttö kyydissä. Twin Peaksissa on taas uusi ruumis. Yksikätinen mies karkaa, ja Ben Hornen tilanne näyttää entistä huonommalta. (Twin Peaks, draama, 2. kausi, USA, 1990)

01:40
Twin Peaks
Spartacus - gladiaattori

Kärsittyään kirvelevän tappion areenalla Crixukselle Spartacus joutuu palaamaan monttuun palauttamaan kunniansa ja keräämään lisää rahaa Batiatukselle. Batiatuksella on omat ongelmansa yrittäessään suoriutua veloistaan Ovidiukselle. Tämä johtaa tuntemattomien miesten tekemään murhayritykseen Batiatusta kohtaan. (Spartacus: Blood and Sand, draama, 1. kausi, USA, 2010)

02:40
Spartacus - gladiaattori
Tarkka-ampujat

Murtumisia. Ryhmä joutuu rutiinikokeeseen, mutta kaikkien yllätykseksi psykologisia arviointeja saapuukin pitämään kaikkien halveksima asevoimien tohtori Toth, ja vieläpä valheenpaljastimen kera. Toth yrittää selvittää, mistä ryhmän lukuisat läheltä piti -tilanteet johtuvat, ja kaivelee kysymyksillään jokaisen vanhat haavat auki. Mutta kuka tilasi Tothin paikalle, ja miksi? (Flashpoint, draama, 3. kausi, USA, 2010)

03:35
Tarkka-ampujat
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:00
Sons of Guns
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:30
Sons of Guns
Käteiskauppiaat

Markkinahumua. Scott ja Sheldon lähtevät Ontarioon antiikkimarkkinoille hankkimaan hyvää ostettavaa. He käyvät etsimässä aarteita myös ammattimaisen keräilijän luona sekä penkovat maaseudulla rojua täynnä olevat piharakennukset. (Cash Cowboys, tosi-tv, 1. kausi, Kanada, 2010)

19:00
Käteiskauppiaat
Takamaiden kytät

Aussipoliisit saavat korvaamatonta apua tarkkakuonoisilta huumekoirilta Darwinin lentokentällä. Kaupungin kaduilla piisaa epäilyttäviä kuskeja pimeän aikaan. (Outback Cops, tosi-tv-sarja, 2. kausi, Australia, 2011)

20:00
Takamaiden kytät
Takamaiden kytät

Kaksi epämääräistä herraa pysäytetään tien päällä, toistamiseen saman illan aikana. Tien varresta löydetään nuori nainen heikossa kunnossa, ilmeisesti yliannoksen lääkkeitä ottaneena. (Outback Cops, tosi-tv-sarja, 2. kausi, Australia, 2011)

20:30
Takamaiden kytät
Fast n' Loud

Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman etsivät latoihin, autotalleihin ja takapihoille unohdettuja autoharvinaisuuksia kunnostaakseen vintage-kulkuneuvot uuteen uskoon ja myydäkseen ne eteenpäin. (Fast n' Loud, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2012)

21:00
Fast n' Loud
Warlocks - lain ulkopuolella

Harvinaislaatuinen kurkistus Floridasta lähtöisin olevan rikollisen moottoripyöräkerho Warlocksin toimintaan. (Warlocks Rising, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

22:00
Warlocks - lain ulkopuolella
Cleaners

FBI:n agentti Frank Barnes löytää kadonneen pojan Roxien ja Veronican huostasta. He yhdistävät voimansa yhteistä vihollista vastaan. Uutuussarjan pääosissa näyttelevät mm. Emmanuelle Chriqui (Veronica), Emily Osmant (Roxie), David Arquette (Frank Barnes), Robin Thomas Grossman (Barry), Burton Perez (Paco) ja Nathan Keyes (Kyle). (Cleaners, toiminta, 1. kausi, USA, 2013)

23:00
Cleaners
Kohtalokkaat kaunottaret

Murhasuunnitelma. Onneton kotivaimo ryhtyy suhteeseen hierojansa kanssa. Hän ei kuitenkaan halua erota rikkaasta miehestään, koska jäisi rahattomaksi. Rakastajattarensa avittamana hän suunnittelee aviomiehensä murhan, mutta kaikki menee vaarallisen pieleen. (Femme Fatales, eroottinen trilleri, 1. kausi, USA, 2011)

23:30
Kohtalokkaat kaunottaret
NCIS Rikostutkijat

Lavastus. Metsästä löytyy ruumiinosia, ja aihetodisteet viittaavat yllättävään syylliseen. (Navy NCIS, draamasarja, 3. kausi, USA, 2005)

00:05
NCIS Rikostutkijat
Playboy esittää: Badass!

Erikoisjaksossa näemme parhaita paloja Playboy-tyttöjen seikkailuista. Luvassa on lentokoneita, lumileikkejä, BMX-pyöräilyä ja syvämerenkalastusta. (Badass! viihde, 1. kausi, USA, 2010)

00:55
Playboy esittää: Badass!
Playboy esittää: Badass!

Tässä jaksossa värvätään uusia Playboy-tyttöjä. Miten tulokkaat kestävät paineita, kun joutuvat muun muassa vesilautailemaan ilman rihman kiertämää? (Badass! viihde, 1. kausi, USA, 2010)

01:25
Playboy esittää: Badass!
Dog, palkkionmetsästäjä

Rukouksia ja kyynelkaasua. Pakosalla on lähes viisikymppinen mies, joka on istunut yli puolet elämästään vankilassa. Hänen pelätään olevan aseistautunut ja vaarallinen. Neljän lapsen äiti ei tunnu pääsevän irti huumeista, vaan hänet napataan jälleen. Kuinka sujuvat työt, kun toimistopäälliköksi on ryhtynyt Duane Lee? (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2008)

01:50
Dog, palkkionmetsästäjä
Dog, palkkionmetsästäjä

Uusi tulokas. Beth saa syntymäpäivälahjaksi lemmikin, joka lähtee heti mukaan palkkionmetsästykseen. Jahti vie Dogin porukan venesatamaan ja keilahalliin nuoren ja nopean karkulaisen perässä. Lopuksi selviää, että pojan tarina on surullinen. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2008)

02:15
Dog, palkkionmetsästäjä
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

02:45
Voice TV
26.08
Ankkadynastia

Varasuunnitelma. Ollessaan metsällä Willie, Jase ja Si löytävät mehiläispesän, mutta yrittäessään vangita sitä, asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Korie ja Jessica jäävät jumiin etsiessään ankkakoristeita paikallista karnevaalia varten. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

06:10
Ankkadynastia
Ihmemies MacGyver

Kuolemanhiljaiset. Etsiessään varastettuja filmejä MacGyver kohtaa vaarallisen trikkikuvaajan, jolla on kosto mielessä. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

06:35
Ihmemies MacGyver
Matlock

Sarja alkaa alusta. Amerikkalaisessa oikeussalidraamassa asianajaja Ben Matlock (Andy Griffith) ratkoo rikoksia omintakeiseen tyyliinsä. Avausjaksossa nuori nainen murhataan, ja veitsi kädessä yllätetty poikaystävä vaikuttaa murhaajalta. Matlock paljastaa kuitenkin oikeudessa syylliseksi varsin yllättävän tahon. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

07:30
Matlock
70's show

Kittyn syntymäpäivä. Red ja Eric unohtavat tyystin Kittyn merkkipäivän. Kitty saa raivarin, ja perheen miehet antavat kaikkensa hyvittääkseen tapahtuneen. Kelso yrittää uida takaisin Jackien liiveihin, ja Fez salpaa Carolinen hengen. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:25
70's show
70's show

Kelson koettelemukset. Jackie haluaa selvittää perinpohjin, onko Kelsosta poikaystäväksi. Kelso joutuu testiin, jossa miekkosen kypsyys on koetuksella. Fez saa neniinsä naapurikaupungin jalkapallojoukkueelta. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:55
70's show
TV Shop Tvins

09:20
TV Shop Tvins
Ankkadynastia

Isän kanssa ei leikitä. Kun Willie saa selville, että hänen tyttärellään Sadiella on poikaystävä, päättää hän tutustua tähän ottamalla hänet seurakseen metsälle. Phil ja Si taas ottavat Sadien mukaan omalle matkalleen. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:20
Ankkadynastia
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

Vintagehäät järjestävä morsian antaa morsiusneitojensa valita itse omat pukunsa ja toivoo, että se sopivat yhteen sattumalta. Toisaalla morsiamen tyrannisisko uhkaa jättää morsiusseurueen, ellei saa tahtoaan läpi. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:50
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot
Kakkukuningas

Buddy ja kumppanit ovat jälleen kinkkisen haasteen äärellä, kun hiihtokeskus tilaa juhliinsa kakun, jonka on määrä muistuttaa laskettelurinnettä - tuolihisseineen kaikkineen. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:20
Kakkukuningas
Kakkukuningas

Hurrikaani Sandy jätti tuhoisat jäljet Buddyn kotikaupunkiin, Hobokeniin. Kun jälleenrakennusjuhliin tarvitaan kakkua, ottaa leipurimaestro haasteen mieluusti vastaan. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:45
Kakkukuningas
Ihmemies MacGyver

Jakopäätös. Ex-rangaistusvanki Earl Dent tarvitsee rahaa saadakseen pitää tyttärensä huostassaan ja pyytää MacGyveria auttamaan häntä nyrkkeilyotteluun valmentautumisessa. Vedonvälittäjät haluavat hänen kuitenkin häviävän tahallaan. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

14:15
Ihmemies MacGyver
Matlock

Strippaaja. Matlock ottaa hoitaakseen tapauksen, jossa huoltajuuskiistan toinen osapuoli murhataan. Kaikki todisteet tuntuvat viittaavan lapsen äitiin, joka työskentelee strippaajana. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

15:10
Matlock
Kolmas kivi auringosta

Osa 1/2. Maryn on vaikea uskoa silmiään nähtyään Dickin muuntavan Scoochien apinaksi. Dick kertoo totuuden Marylle, jonka epäuskoisuus muuttuu vähitellen hyväksynnäksi ja jopa kiehtovaksi asiaksi. Juuri kun Dickin asiat alkavat sujua, Harry ilmoittaa heidän tehtävänsä päättyneeksi, mikä tarkoittaa poistumista Maasta. (3rd Rock from the Sun, komedia, 6. kausi, USA, 2000)

16:05
Kolmas kivi auringosta
Kaikki rakastavat Raymondia

Viriilit vanhukset. Debra utelee anoppinsa seksielämää, mistä seuraa kiusallisia paljastuksia. (Everybody Loves Raymond, komedia, 4. kausi, USA, 1999)

16:30
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Kaljaani ette saa. Bundyn perhe kiinnostuu politiikasta, kun Al alkaa kampanjoida olutveroa vastaan. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:00
Pulmuset
Pulmuset

Kelly ei asu enää täällä. Al painostaa Kellyä hankkimaan töitä, mutta Peggy vastustaa ajatusta, sillä suvun naiset eivät ole perinteisesti käyneet töissä. Kelly tekee oman ratkaisunsa. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:30
Pulmuset
70's show

Hyden joulujyräys. Hyde kavereineen järjestää joulukekkerit isänsä Budin luona. Luvassa on olutta tynnyristä, juomapelejä ja vahvan sortin päihtymystilaa. Red ottaa Budin puhutteluun. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

18:00
70's show
70's show

Pyhät pirskeet. Kitty häärää kirkon varainkeruujuhlissa ja raahaa perheen miehet ystävineen avuksi. Fezin tyttöystävä Caroline jättää Donnaan ja Jackieen lähtemättömän vaikutuksen. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

18:30
70's show
Maatilan prinsessa

Uusia emäntiä odottaa aikainen herätys, sillä maatilan pyykit on pestävä perinteisin menetelmin. Tytöt auttavat ratkaisemaan maatilan naakka-ongelmaa rakentamalla itse pellolle naakanpelättimet. Blondien kosto saa varastaa yhden muskelimustikin joukkueeseensa. Kenet he valitsevat? Palkintokilpailussa vaaditaan nopeutta ja jonkin verran estottomuuttakin. Vilauttelu kannattaa, sillä voittajajoukkue pääsee nauttimaan palkinnosta, joka on kadehtimisen arvoinen. (Maatilan prinsessa, kotimainen viihde, 1. kausi, 2013)

19:00
Maatilan prinsessa
Tatuointistudio HelsINK

Tämän illan jaksossa Mitzu päättää laittaa toisen taiteilijan designin kokonaan uusiksi. Tony tekee upean Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -tatuoinnin ja Lassin puheille saapuu äitinsä saattamana tyttö, joka haaveilee napakorusta. Sinin asiakas haluaa perhettään kunnioittavan tekstitatuoinnin ja päivän päätteeksi kaikki käyvät vielä yhdessä läpi karmaisevia kuvia epäonnistuneista tatuoinneista, jotka ovat satoa liikkeen peitetatuointikilpailusta. (Tatuointistudio HelsINK, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2013)

19:30
Tatuointistudio HelsINK
Yövuoro

Itsensä metsällä satuttaneen metsästäjän käsi on leikattava kiireen vilkkaa ulos sen nielaisseen villisian vatsasta. Myös metsämiehen käly loukkaantuu reissulla, ja kun miehen vaimo ilmaantuu sairaalaan, Jordan ja TC huomaavat ajautuneensa keskelle mutkikasta perheriitaa. Drew satuttaa kätensä. (The Night Shift, draamasarja, 1. kausi, USA, 2014)

20:00
Yövuoro
Elokuva: Karkausvuosi

(Leap Year, draama, USA, Irlanti, 2010) Irlantilaisen perinteen mukaan nainen voi kosia miestä karkauspäivänä, joten bostonilainen Anna päättää yllättää Dublinissa työmatkalla olevan poikaystävänsä kosinnalla. Myrsky sotkee Annan suunnitelmat, mutta onneksi hän kohtaa irlantilaisen Declanin, joka lupaa viedä hänet Dubliniin ajoissa. 92 min. Ohjaus: Anand Tucker. Pääosissa: Adam Scott, Alan Devlin, Amy Adams, John Lithgow, Kaitlin Olson, Matthew Goode, Noel O'Donovan, Pat Laffan, Tony Rohr.

21:00
Elokuva: Karkausvuosi
Chicago Fire

Parempi valehdella. Severiden isä tulee käymään asemalla, mikä avaa vanhoja haavoja kokelas Millsin isään liittyen, jonka kanssa sekä Severiden isä että aseman päällikkö Boden työskentelivät. Shay päättää hankkiutua itse raskaaksi Clarisen lähdettyä New Yorkiin vauvan isän luokse. (Chicago Fire, draama, 1. kausi, USA, 2012)

23:00
Chicago Fire
Kysy seksistä

Mitä ovat seksuaaliset fetissit? Mieltymyksistään avautuvat mm. lateksi-intoilijat Märta ja Daniel, kumista ja ponileikeistä kiihottuva Johnny sekä vaipoissa viihtyvät Jan ja Dan. (Fråga Olle, viihde, 2. kausi, Ruotsi, 2007)

00:00
Kysy seksistä
Tough Love

Sarjan 5. kausi alkaa uusintana. Lemmentohtori Steven Ward on tällä kertaa New Orleansissa luotsaamassa sinkkunaisten joukkiota kohti tosirakkautta, apunaan äitinsä JoAnn Ward. Kahdeksan miehenkipeää naista joutuvat Stevenin kovaan kouluun. Ensimmäinen haaste on tutustua sinkkumiehiin juhlien merkeissä. (Tough Love, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2012)

00:55
Tough Love
Fame

SARJA ALKAA! Kultaisen 80-luvun klassikkosarja perustuu samannimiseen, vuonna 1980 valmistuneeseen elokuvaan. Famen keskiössä on joukko taidepainotteisessa New York City High Schoolissa opiskelevia nuoria. Hyväntuulinen sarja on kuorrutettu laululla, tanssilla ja musiikilla, kun nuoret nauttivat elämästään tavoitellen suurta unelmaa. Kuuluisuuteen ja rikkauksiin on kuitenkin vielä pitkä matka. (Fame, draama, 1. kausi, USA, 1982)

01:45
Fame
Kauniit ja rohkeat Båstadissa

Muusikonalku Tialla on Båstadissa tänään näytön paikka. Anna ja Liz saavat kutsun drinkeille Danielin ja Callen luokse. Jaksossa tavataan myös Eric Amarillo, joka on toiminut dj:nä tennisviikoilla jo kuutena kesänä. (Kaos i Båstad, tosi-tv, 1. kausi, Ruotsi, 2011)

02:40
Kauniit ja rohkeat Båstadissa
Chicago Fire

Parempi valehdella. Severiden isä tulee käymään asemalla, mikä avaa vanhoja haavoja kokelas Millsin isään liittyen, jonka kanssa sekä Severiden isä että aseman päällikkö Boden työskentelivät. Shay päättää hankkiutua itse raskaaksi Clarisen lähdettyä New Yorkiin vauvan isän luokse. (Chicago Fire, draama, 1. kausi, USA, 2012)

03:30
Chicago Fire
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:00
Sons of Guns
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:30
Sons of Guns
Wheeler Dealers

Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Edd Chinan osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Edd pistää tuulemaan. Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. (Wheeler Dealers, tosi-tv, 9. kausi, USA, 2012)

19:00
Wheeler Dealers
Ammattina sankari

Neljän sankarin työpäivät jatkuvat kiireisinä. Harri on vihdoin päässyt laivaan saakka. Ennen pitkää työmatkaa hänen on valmistauduttava kaikkeen. Pertin syntymäpäivät lähestyvät, mutta ennen juhlia hän joutuu hoitamaan monenlaisia työasioita. (Ammattina sankari, kotimainen asiaohjelma, 2014)

20:00
Ammattina sankari
Valmistuksen salat: Unelma-autot

Discoveryn sarja vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan? (How It's Made: Dream Cars, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

20:30
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Fast n' Loud

Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman etsivät latoihin, autotalleihin ja takapihoille unohdettuja autoharvinaisuuksia kunnostaakseen vintage-kulkuneuvot uuteen uskoon ja myydäkseen ne eteenpäin. (Fast n' Loud, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2012)

21:00
Fast n' Loud
Elokuva: Pistol Whipped

(Pistol Whipped, toiminta, USA, 2008) Matt on entinen poliisi, jonka elämä on ollut luisusuunnassa potkujen jälkeen. Alkoholiongelmissa piehtaroiva Matt ryhtyy palkkamurhaajaksi tuntemattomalle henkilölle, joka vastineeksi lunastaa hänen uhkapelivelkansa. Palkkamurhaajan kohteena näyttävät aluksi olevan vain kaupungin pahimmat rikolliset. 92 min. Ohjaus: Roel Reiné. Pääosissa: Lance Henriksen, Paul Calderon, Steven Seagal.

22:00
Elokuva: Pistol Whipped
NCIS Rikostutkijat

Keltanokka. McGee joutuu kovan paikan eteen, kun hänen ampumansa epäilty ei olekaan sitä miltä näyttää. (Navy NCIS, draamasarja, 3. kausi, USA, 2005)

00:00
NCIS Rikostutkijat
Käteiskauppiaat

Markkinahumua. Scott ja Sheldon lähtevät Ontarioon antiikkimarkkinoille hankkimaan hyvää ostettavaa. He käyvät etsimässä aarteita myös ammattimaisen keräilijän luona sekä penkovat maaseudulla rojua täynnä olevat piharakennukset. (Cash Cowboys, tosi-tv, 1. kausi, Kanada, 2010)

00:50
Käteiskauppiaat
Star Trek: The Next Generation

Ajan nuoli, osa 2. Kapteeni Picard aikamatkustaa miehistöineen 1800-luvun San Franciscoon seuraten Dataa ja Guinania sekä pysäyttääkseen säälimättömät avaruusoliot, jotka koettavat sekoittaa tulevia 1900-luvun tapahtumia Maassa. Oman lusikkansa soppaan sekoittaa kirjailija Samuel Clemens. Kuudennen kauden jaksot alkavat. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)

01:45
Star Trek: The Next Generation
Dog, palkkionmetsästäjä

Karkki vai kepponen? Youngblood on hermona, sillä etsittävä on tällä kertaa hänen asiakkaansa ja vaikuttaa vaaralliselta. Dog perheineen valmistautuu samalla halloweenin viettoon. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2008)

02:40
Dog, palkkionmetsästäjä
Dog, palkkionmetsästäjä

Pelastus. Poikaystävänsä tappoyrityksestä etsitty nuori nainen osoittautuu Dogin ystävän lapsenlapseksi. Dog haluaa löytää hänet ja saada hänen elämänsä raiteilleen. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2008)

03:05
Dog, palkkionmetsästäjä
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

03:35
Voice TV
27.08
Ankkadynastia

Isän kanssa ei leikitä. Kun Willie saa selville, että hänen tyttärellään Sadiella on poikaystävä, päättää hän tutustua tähän ottamalla hänet seurakseen metsälle. Phil ja Si taas ottavat Sadien mukaan omalle matkalleen. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

06:00
Ankkadynastia
Ihmemies MacGyver

Jakopäätös. Ex-rangaistusvanki Earl Dent tarvitsee rahaa saadakseen pitää tyttärensä huostassaan ja pyytää MacGyveria auttamaan häntä nyrkkeilyotteluun valmentautumisessa. Vedonvälittäjät haluavat hänen kuitenkin häviävän tahallaan. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

06:25
Ihmemies MacGyver
Matlock

Strippaaja. Matlock ottaa hoitaakseen tapauksen, jossa huoltajuuskiistan toinen osapuoli murhataan. Kaikki todisteet tuntuvat viittaavan lapsen äitiin, joka työskentelee strippaajana. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

07:20
Matlock
70's show

Hyden joulujyräys. Hyde kavereineen järjestää joulukekkerit isänsä Budin luona. Luvassa on olutta tynnyristä, juomapelejä ja vahvan sortin päihtymystilaa. Red ottaa Budin puhutteluun. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:10
70's show
70's show

Pyhät pirskeet. Kitty häärää kirkon varainkeruujuhlissa ja raahaa perheen miehet ystävineen avuksi. Fezin tyttöystävä Caroline jättää Donnaan ja Jackieen lähtemättömän vaikutuksen. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:40
70's show
TV Shop Tvins

09:05
TV Shop Tvins
Ankkadynastia

Töiden kalastelua. Willie ja Jase kilpailevat kumpi saa pyydystettyä eniten kaloja ottaen avukseen sekä poikansa että Philin ja Sin. Kay ja Korie päättävät suunnitella malliston Duck Commander -essuja, vaikka kumpikaan ei osaa ommella. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:05
Ankkadynastia
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

Epäröivä morsian ei osaa tehdä päätöksiä, koska hänen äitinsä vastustaa häitä. Uskonnollisen perheen tytär taistelee lyhyiden mekkojen puolesta, jotka eivät hänen äitinsä ja siskonsa mielestä sovi kirkkoon. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:30
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot
Kakkukuningas

Kiireinen Buddy valmistautuu työntekijöineen uuden leipomon avaamiseen. Keskenään kinastelevat identtiset kaksoset tilaavat koira-aiheisen kakun äitinsä 70-vuotispäiville. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:00
Kakkukuningas
Kakkukuningas

Buddy joukkoineen valmistaa kiitoskakun spinning-ohjaajalle, joka muutti erään treenattavansa elämän. Lisäksi hän tekee tervetuliaiskakun vakavasta sairaudesta toipuneelle aamu-tv-juontajalle. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:30
Kakkukuningas
Ihmemies MacGyver

Pyssyt ja pojat. Nuorukainen ottaa vastuun ampumaklubin jäsenen kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta. MacGyver epäilee syylliseksi klubille aseita myyvää kauppiasta. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

13:55
Ihmemies MacGyver
Matlock

Amerikkalaisessa oikeussalidraamassa asianajaja Ben Matlock (Andy Griffith) ratkoo rikoksia omintakeiseen tyyliinsä. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

14:55
Matlock
Kolmas kivi auringosta

Sarjan päätösjakso. Solomonin perheen tehtävä Maan päällä on ohi ja heidän täytyy palata kotiplaneetalleen. Lähteekö Mary heidän mukaansa? (3rd Rock from the Sun, komedia, 6. kausi, USA, 2000)

15:50
Kolmas kivi auringosta
Kaikki rakastavat Raymondia

Orporaukat. Debra ja Raymond laativat testamentit kuolemansa varalle, ja lapsille on valittava holhooja. (Everybody Loves Raymond, komedia, 4. kausi, USA, 1999)

16:15
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Sedät jaksaa heilua. Al voittaa liput Havaijille ja keplottelee tiensä ykkösluokkaan rokkaria esittämällä. Jaksossa nähdään Mark Lindsay (Paul Revere & The Raiders), Robby Krieger (The Doors), John Sebastian (Lovin' Spoonful), Peter Noone (Herman's Hermits), Richie Havens ja Spencer Davis. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

16:45
Pulmuset
Pulmuset

Kenkäkauppiaan kuolema. Alin suuresti ihailema näyttelijä, Pörrö McGee, kuolee. Al varaa hautapaikan idolinsa vierestä, mutta saako Peggy viimeistä leposijaa rakkaan miehensä rinnalta? (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:15
Pulmuset
70's show

Valloittava Fez. Työpaikalla palkittu Eric on polleaa poikaa. Donna saa liput Led Zeppelinin konserttiin, mutta ei tiedä kenet ottaisi mukaansa. Laurie tarvitsee kosmetologikoulunsa kokeeseen hiusmallin. Kävisikö Red? (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

17:45
70's show
70's show

Machomies. Donnan päiväkirja joutuu Ericin hyppysiin. Eric yrittää täyttää Donnan salaiset haaveet. Yritykseen Ericiä rohkaisevat sake ja sakesta seonnut sankarijoukko. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

18:15
70's show
Maatilan prinsessa

Tytöt kuljetetaan Ilolan maatilalta Puontin Peltopäiville, missä kilpailijat pääsevät tutustumaan maatalouskoneisiin. Emännät ovat vaikean päätöksen edessä, kun he joutuvat valitsemaan joukkueistaan kaksintaistelijat. Kaksintaisteluhaasteessa traktoritietous ja asiakaspalvelutaidot ovat avain voittoon. Pudotuksessa koetaan dramaattisia hetkiä, kun jälleen yhtä tytöistä uhkaa lähtö Maatilan prinsessa -kilpailusta. (Maatilan prinsessa, kotimainen viihde, 1. kausi, 2013)

18:45
Maatilan prinsessa
Tatuointistudio HelsINK

Räiskyvä Martina Aitolehti saapuu tänään Mitzun tatuoitavaksi, eikä päästä miestä helpolla. Sini tatuoi omalle asiakkaalleen paljon merkitsevää ja pitkät perinteet omaavaa sukuvaakunaa ja Tonylla on työn alla realistinen kasvokuva. Samulin ystävä saapuu ottamaan kuvaa itselleen erityisen rakkaasta koirasta. (Tatuointistudio HelsINK, kotimainen tosi-tv, 2. kausi, 2013)

19:20
Tatuointistudio HelsINK
5D: Mark Zuckerbergin Facebook

Mark Zuckerberg on seitsemässä vuodessa vaihtanut Harvardin opiskelijaelämän bisnekseen, jolla on 800 miljoonaa asiakasta ja jonka arvo liikkuu 100 miljardissa dollarissa. Dokumentissa kerrataan Facebookin ja Mark Zuckerbergin uskomaton tarina. (Mark Zuckerberg: Inside Facebook, dokumentti, Iso-Britannia, 2011)

19:55
5D: Mark Zuckerbergin Facebook
Elokuva: Cliffhanger - kuilun partaalla

(Cliffhanger, toiminta, Ranska, USA, 1993) Sylvester Stallone esittää pääosaa Kalliovuorten jylhiin maisemiin sijoittuvassa sähäkässä toimintaleffassa, joka kuuluu Renny Harlinin ohjaajanuran tähtihetkiin. 101 min. Ohjaus: Renny Harlin. Pääosissa: John Lithgow, Michael Rooker, Sylvester Stallone.

21:00
Elokuva: Cliffhanger - kuilun partaalla
Blacklist

Red vinkkaa Lizille adoptiovauvoja välittävästä firmasta, jolla ei ole puhtaat jauhot pussissaan. Vaikuttaa siltä, että lapset ryövätään pahaa-aavistamattomilta äideiltään, mutta pian Lizille ja Resslerille käy ilmi, että tapauksen takana piilee paljon muutakin. (The Blacklist, jännitys, 1. kausi, USA, 2013)

23:10
Blacklist
Tappavat suhteet

Discoveryn rikosdokumenttisarjassa uppoudutaan intohimorikosten ihmeelliseen maailmaan. (Deadly Affairs, rikosdokumenttisarja, 2. kausi, USA, 2012)

00:05
Tappavat suhteet
Ponille kyytiä

Palkitun sketsisarjan käsikirjoituksesta ja toteutuksesta vastaa kolmen rautaisan naiskoomikon tiimi: Fiona Allen, Doon Mackichan ja Sally Phillips. Sarjan sketseille tunnusomaista on karski ja satiirinen huumori. (Smack the Pony, viihde, 3. kausi, Iso-Britannia, 1999)

01:00
Ponille kyytiä
Ponille kyytiä

Palkitun sketsisarjan käsikirjoituksesta ja toteutuksesta vastaa kolmen rautaisan naiskoomikon tiimi: Fiona Allen, Doon Mackichan ja Sally Phillips. Sarjan sketseille tunnusomaista on karski ja satiirinen huumori. (Smack the Pony, viihde, 3. kausi, Iso-Britannia, 1999)

01:30
Ponille kyytiä
Call Me Fitz

Sarja alkaa alusta uusintana. Jason Priestley näyttelee pääosaa palkitussa kanadalaissarjassa. Richard "Fitz" Fitzpatrick on kiero mutta karismaattinen käytettyjen autojen myyjä, joka piinaa kollegojaan antaumuksella ja iskee naisia liukuhihnalta. Yhteentörmäys on väistämätön, kun Fitz saa bisneskumppanikseen täyden vastankohtansa Larryn. Ensimmäisessä jaksossa Richard Fitzpatrick tekee mitä tahansa ollakseen alueensa paras käytettyjen autojen myyjä. Pieleen mennyt koeajo muuttaa Richardin elämän. (Call Me Fitz, komedia, 1. kausi, Kanada, 2010)

02:00
Call Me Fitz
Call Me Fitz

Hullu. Fitz yrittää päästä eroon omastatunnostaan Larrysta. Larry haluaa Fitzin raitistuvan. (Call Me Fitz, komedia, 1. kausi, Kanada, 2010)

02:30
Call Me Fitz
Rakkauden painovoima

Suudelma. Zoe kävelee Venuksen pinnalla kohti salaperäistä ääntä ja lähes varmaa kuolemaa. Muu miehistö taistelee kuumeisesti keksiäkseen miten hänet voisi pelastaa. (Defying Gravity, draama, 1. kausi, USA, 2009)

03:05
Rakkauden painovoima
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:00
Sons of Guns
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:30
Sons of Guns
Roudarit

Työntekijät ovat raataneet tupla- ja triplavuoroja saadakseen Bon Jovin videokuvaa heijastavat kuusikulmiot ajoissa valmiiksi, mutta esiintymislavaa rakennettaessa ilmenee uusia ongelmia. (Tait Stages, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

19:00
Roudarit
RaviTV

Suora lähetys Vermon Toto65 -raveista. Mukana ovat viikon kiinnostavimmat vieraat, taustat ja tarinat. Selostus Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story of...Sports

19:30
RaviTV
Fast n' Loud

Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman etsivät latoihin, autotalleihin ja takapihoille unohdettuja autoharvinaisuuksia kunnostaakseen vintage-kulkuneuvot uuteen uskoon ja myydäkseen ne eteenpäin. (Fast n' Loud, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2012)

21:00
Fast n' Loud
Elokuva: Luuseri

(Loser, komedia, USA, 2000) Pikkukaupungin poika Paul lähtee opiskelemaan New Yorkiin ja iskee silmänsä kauniiseen Doraan. Ikävä kyllä nuorella neidolla on jo suhde - yliopiston professorin kanssa! 91 min. Ohjaus: Amy Heckerling. Pääosissa: Jason Biggs, Mena Suvari, Zak Orth, Thomas Sadoski, Jimmi Simpson, Greg Kinnear, Dan Aykroyd.

22:00
Elokuva: Luuseri
NCIS Rikostutkijat

Mallikäytöstä. Huippumalli menehtyy väkivaltaisesti tosi-tv-ohjelman kuvauksissa alokasleirillä. Itseaiheutetulta vaikuttava kuolema herättää heti rikostutkijoiden epäilykset. (Navy NCIS, draamasarja, 3. kausi, USA, 2005)

23:55
NCIS Rikostutkijat
Warlocks - lain ulkopuolella

Harvinaislaatuinen kurkistus Floridasta lähtöisin olevan rikollisen moottoripyöräkerho Warlocksin toimintaan. (Warlocks Rising, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

00:45
Warlocks - lain ulkopuolella
Star Trek: The Next Generation

Enterprise miehistöineen saa vihdoin paikannettua USS Yosemiten, joka katosi tutkiessaan plasmavirtauksia. Reg Barclay saa idean alusten siirtojärjestelmien yhdistämisestä, mutta ei halua itse olla mukana toteuttamassa pelastussuunnitelmaa. Paikalta löytyy kuolonuhreja sekä rikkoutunut näytesäiliö. Myöhemmin Barclay lähtee tutkimaan ympäristöä omin päin ja palatessaan Enterprisen suojiin hän huomaa jotain outoa käsivarressaan. Lisätutkimukset eivät anna aihetta huoleen, mutta Barclay on tulla hulluksi. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)

01:40
Star Trek: The Next Generation
Dog, palkkionmetsästäjä

Sarjan 5. kausi alkaa uusintana. Jahti katolla, osa 1. Dog auttaa Coloradossa tuttavaansa, joka ajaa takaa kahta karkulaista. Kelly on huumekoukussa, mutta lupaa johdattaa Dogin Jamesin luo. James on vaarallinen, sillä hänellä on nähty katkaistu haulikko. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2009)

02:30
Dog, palkkionmetsästäjä
Dog, palkkionmetsästäjä

Jahti katolla, osa 2. Vaarallisen James Englishin jahti jatkuu Coloradossa. Hänen tiedetään majailevan ystävänsä talossa, ja hänellä on nähty katkaistu haulikko. Tarvitaanko poliisia avuksi, vai selviääkö Dogin sakki tehtävästä? (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2009)

03:00
Dog, palkkionmetsästäjä
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

03:30
Voice TV
28.08
Ankkadynastia

Töiden kalastelua. Willie ja Jase kilpailevat kumpi saa pyydystettyä eniten kaloja ottaen avukseen sekä poikansa että Philin ja Sin. Kay ja Korie päättävät suunnitella malliston Duck Commander -essuja, vaikka kumpikaan ei osaa ommella. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

06:00
Ankkadynastia
Ihmemies MacGyver

Pyssyt ja pojat. Nuorukainen ottaa vastuun ampumaklubin jäsenen kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta. MacGyver epäilee syylliseksi klubille aseita myyvää kauppiasta. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

06:30
Ihmemies MacGyver
Matlock

Amerikkalaisessa oikeussalidraamassa asianajaja Ben Matlock (Andy Griffith) ratkoo rikoksia omintakeiseen tyyliinsä. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

07:25
Matlock
70's show

Valloittava Fez. Työpaikalla palkittu Eric on polleaa poikaa. Donna saa liput Led Zeppelinin konserttiin, mutta ei tiedä kenet ottaisi mukaansa. Laurie tarvitsee kosmetologikoulunsa kokeeseen hiusmallin. Kävisikö Red? (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:20
70's show
70's show

Machomies. Donnan päiväkirja joutuu Ericin hyppysiin. Eric yrittää täyttää Donnan salaiset haaveet. Yritykseen Ericiä rohkaisevat sake ja sakesta seonnut sankarijoukko. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:45
70's show
TV Shop Tvins

09:15
TV Shop Tvins
Ankkadynastia

Punaniskojen automatka. Jase huijaa Willien lainaamaan hänelle Duck Commanderin asuntoautoa vieden Jepin, Martinin ja Sin roadtripille. Willie löytää Philin ja Kayn pihalta alligaattorin, mikä aiheuttaa kaaoksen. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:15
Ankkadynastia
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

Kun morsiusneidot pyrkivät päättämään kaikesta, Lorin tiimin täytyy pitää morsiamen puolia, jotta tämä saa unelmiensa häät. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:45
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot
Kakkukuningas

Buddylta tilataan venäläisravintolan 20-vuotisjuhliin haastava kakkutalo, Pyhän Vasilin katedraalin kopio. Uudessa leipomossa ongelmia aiheuttaa kaksi eripuraista työntekijää. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:15
Kakkukuningas
Kakkukuningas

Ashley haastaa Buddyn kakuntekokilpaan, ja Buddy päättää lyödä hänet loihtimalla tulta syöksevän kakun. Lisäksi henkensä pelastamisesta kiitollinen Joe tilaa tiimiltä kakun häntä auttaneille palomiehille ja ensihoitajille. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:40
Kakkukuningas
Ihmemies MacGyver

Seinät siisteiksi. Graffititaiteilija pyytää MacGyverin avukseen taistelussa ahneita vuokraisäntiä ja korruptoituneita viranomaisia vastaan, kun hänen isoäitinsä äkillisesti häädetään asunnostaan. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

14:10
Ihmemies MacGyver
Matlock

Viettelys. Matlock puolustaa jalkapallotähteä, jota syytetään joukkueen osaomistajan murhasta. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

15:05
Matlock
Kolmas kivi auringosta

Sarja jatkuu 5. kauden jaksoin. Solomonit helpottuvat huomatessaan, että Vickin vauva on normaali ihminen. Uusi järkytys seuraa, kun Vicki on aikeissa myydä tarinansa juorulehdille. (3rd Rock from the Sun, komedia, 5. kausi, USA, 1999)

16:00
Kolmas kivi auringosta
Kaikki rakastavat Raymondia

Sisar. Debran sisko Jennifer tulee kylään ja yllättää suunnitelmillaan. (Everybody Loves Raymond, komedia, 4. kausi, USA, 1999)

16:30
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Mutkainen on opintie. Bud saa tuntuvan stipendin yliopistoon, mutta miten käy pojan opintojen ja opiskelijatypyjen jahtaamisen, kun vanhemmat kähveltävät rahat vahingossa omaan käyttöönsä? (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:00
Pulmuset
Pulmuset

Bundyn joulu. Al yrittää tapansa mukaan välttyä joululahjaostoksilta. Pakon edessä hän kuitenkin keksii varsin passelin ratkaisun. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:30
Pulmuset
70's show

Kaljaa Kanadasta. Halpa kalja houkuttelee poppoon Kanadan-reissulle. Kaljassa on se ikävä puoli, että tarkkaavaisuus kärsii. Jackie hinkuu malliksi, ja Red ostaa viimeisintä kodintekniikkaa. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

18:00
70's show
70's show

Keikalla. Itse Ted Nugent saapuu Point Placeen, ja Donna saa liput koko porukalle. Valitettavasti takahuoneeseen pääsee vain yksi poppoosta. Red ja Kitty yrittävät vimmatusti muistaa ensitapaamistaan. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

18:30
70's show
Top 20 kotivideot

Joskus hyvältä vaikuttavat päätökset voivat saada hullunkurisia käänteitä. Jaksossa nähdään hulvattomia pätkiä tilanteista, jotka päättyvät täysin toisin kuin olisi tarkoitus. Sarja esittelee ratkiriemukkaimmat videot kotiarkistojen uumenista. (TOP 20 Funniest, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

19:00
Top 20 kotivideot
Myyntimies Jethro

Jethro aloittaa laihdutuskuurin. Ikuinen laihduttaja Jethro on päättänyt ottaa itseään niskasta kiinni ja muuttaa elämäntapansa. Projekti joutuu tosin koetukselle heti alkumetreillä possumunkkien poltellessa kassissa. Jethro turvautuukin kumipukuun ja erikoiseen laihdutuskeinoon, eli kohdennettuun rasvanpolttoon. Jaksossa selviää myös, vetääkö välittäjä välistä vai ei. Lopuksi päästään kurkistamaan Jethron kirkolliseen elämään Maltan ritarina. (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

20:00
Myyntimies Jethro
Elokuva: Land of the Lost

(Land of the Lost, komedia, USA, 2009) Huippukoomikko Will Ferrellin tähdittämä viihdyttävä seikkailuelokuva uransa aallonpohjassa olevasta tiedemiehestä, joka päätyy apuriensa kanssa toiseen ulottuvuuteen, jossa riittääkin vaaroja ja eriskummallisia olentoja. Onnistuvatko he yhdistämään voimansa, kun koko universumi on uhattuna? 102 min. Ohjaus: Brad Silberling. Pääosissa: Will Ferrell, Danny McBride, Anna Friel.

21:00
Elokuva: Land of the Lost
Yövuoro

Itsensä metsällä satuttaneen metsästäjän käsi on leikattava kiireen vilkkaa ulos sen nielaisseen villisian vatsasta. Myös metsämiehen käly loukkaantuu reissulla, ja kun miehen vaimo ilmaantuu sairaalaan, Jordan ja TC huomaavat ajautuneensa keskelle mutkikasta perheriitaa. Drew satuttaa kätensä. (The Night Shift, draamasarja, 1. kausi, USA, 2014)

23:00
Yövuoro
5D: Naishamstraajat

Jopa 95 prosenttia brittinaisista tunnistaa itsessään hamstraajapiirteitä. Jon, Karenin, Simmyn ja Stacien hallitsemattoman vaatekeräilyn vuoksi heidän kotinsa pursuavat vaatteita, mikä aiheuttaa paljon muitakin ongelmia kuin tilanpuutteen. (Female Hoarders, dokumentti, Iso-Britannia, 2008)

23:55
5D: Naishamstraajat
5D: Olen aikuinen vauva

Brittiläinen aviopari pyörittää aikuisille tarkoitettua päiväkotia, jonne aikuiset voivat tulla leikkimään pikkuvauvaa ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. 27-vuotias Kat on amerikkalainen psykologian opiskelija, joka on rakentanut itselleen lastenhuoneen. Hänen 10 vuotta vanhempi miesystävänsä esittää hänen isäänsä. (I Am an Adult Baby, dokumentti, Iso-Britannia, 2013)

00:50
5D: Olen aikuinen vauva
Kampuspoliisit

Chicossa juhlitaan jälleen turhan railakkaasti ja poliisit puuttuvat asiaan. Binghamtonissa juopunut nuorukainen virtsaa kadulle kaikessa rauhassa. Tallahasseessa nuoriso ryypiskelee pysäköidyssä autossa. Chicossa opiskelijakaksikko piilottelee marihuanaa. (Campus PD, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2009)

01:50
Kampuspoliisit
Kasinon kulisseissa

Las Vegasin vanha ja uusi sukupolvi esittäytyvät. 40 vuotta Vegasissa pyörinyt rautarouva Karri pitää tiukkaa linjaa Binion'silla. Nuorella Janalla on hiukan erilainen ote työhönsä. Kasinossa kokoontuvat hypnotisoijat aiheuttavat huolta turvallisuushenkilöstön keskuudessa. Häviävä asiakas purkaa kiukkunsa kortinjakajaan. (Casino Confidential, tosi-tv-sarja, 1. kausi, Kanada, 2012)

02:15
Kasinon kulisseissa
Paritellen

Sarjan 3. kausi alkaa uusintana. Ero. Steve ja Susan ovat eronneet, ja kumpikin käsittelee tilannetta omalla tavallaan. Miehet lähtevät eroottiselle klubille ja naiset kauneushoitolaan. (Coupling, komedia, 3. kausi, Iso-Britannia, 2002)

02:45
Paritellen
Paritellen

Uskottomuutta. Jeff yrittää selvittää, pitääkö naispuolinen kollega hänestä romanttisessa mielessä. Jane tapaa miehen, ja kaikkien usko on koetuksella. (Coupling, komedia, 3. kausi, Iso-Britannia, 2002)

03:20
Paritellen
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:00
Sons of Guns
Sons of Guns

Amerikan erikoisimmassa asekaupassa Red Jacket Firearmsissa Baton Rougessa, Louisianassa Will Hayden ja hänen apulaisensa kunnostavat, testaavat ja mukauttavat kaikenlaisia aseita. 1. kauden päätösjakso. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)

18:30
Sons of Guns
Wheeler Dealers

Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Edd Chinan osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Edd pistää tuulemaan. Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. (Wheeler Dealers, tosi-tv, 9. kausi, USA, 2012)

19:00
Wheeler Dealers
Ketjureaktio

Myytinmurtajista tutun parivaljakon Adam Savagen ja Jamie Hynemanin juontaman sarjan jokaisessa jaksossa kaksi joukkuetta haastaa toisensa rakentamaan laitteen, jonka toiminta perustuu sen eri osien synnyttämään ketjureaktioon. Tehtävät vaativat joukkueilta äärimmäistä nokkeluutta ja luovaa ajattelua, kun ne rakentavat massiivisia mittasuhteita saavia laitekyhäelmiään. Adam ja Jamie tekevät päätöksen joukkueiden paremmuudesta ja julistavat näyttävimmän ja suurimman ketjureaktiolaitteen rakentaneet voittajiksi. (Unchained Reaction, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

20:00
Ketjureaktio
Fast n' Loud

Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman etsivät latoihin, autotalleihin ja takapihoille unohdettuja autoharvinaisuuksia kunnostaakseen vintage-kulkuneuvot uuteen uskoon ja myydäkseen ne eteenpäin. (Fast n' Loud, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2012)

21:00
Fast n' Loud
Elokuva: Gridiron Gang

(Gridiron Gang, toiminta, USA, 2006) Kilpatrickin nuorisorikollisten pidätyskeskuksessa on kuritonta ja levotonta. Yksi valvojista, entinen jalkapalloilija Sean Porter, keksii perustaa jalkapallojoukkueen ja esimiestensä tukemana hän onnistuu muuttamaan monen nuoren elämän. 116 min. Ohjaus: Phil Joanou. Pääosissa: Brandon Smith, David V. Thomas , Dwayne Johnson, Jade Yorker, James Earl, Kevin Dunn, Leon Rippy, L. Scott Caldwell, Setu Taase, Xzibit.

22:00
Elokuva: Gridiron Gang
NCIS Rikostutkijat

Pinteessä. Ziva ja Tony etsivät aselastia Norfolkin satamasta ja päätyvät taistelemaan hengestään jäädessään loukkuun satamakonttiin. (Navy NCIS, draamasarja, 3. kausi, USA, 2005)

00:20
NCIS Rikostutkijat
Franklin & Bash

Veljellisesti veloituksetta. Peterin ja Jaredin vanha kaveri ilmestyy maisemiin ja pyytää kaksikkoa asianajajikseen. Ei ole helppoa kääntää valamiehistöä strippiklubilla tappelevan rattijuopon puolelle, joten käyttöön on jälleen otettava epätavalliset metodit. (Franklin & Bash, draamakomedia, 1. kausi, USA, 2011)

01:10
Franklin & Bash
Star Trek: The Next Generation

Hyökkäyksen kohteeksi joutunut kuljetusalus saa apua Enterpriselta, joka ottaa arvovaltaisen suurlähettiläs Ves Alkarin alukselta kyydittäväkseen. Mukaan lähtee Alkarin iäkäs ja äkäinen äiti, joka löydetään pian kuolleena. Vaikka erityisesti Troille vihoitellut vanhus ei näytä kuolleen luonnollista tietä, Alkar ei halua ruumiinavausta. Alkariin ihastuneen Troin käytös muuttuu yhtäkkiä radikaalisti. Tunteilun ja aggressiivisuuden ohella hän alkaa vanheta epäluonnollisen nopeasti, jolloin Picard määrää vanhukselle sittenkin ruumiinavauksen. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)

02:00
Star Trek: The Next Generation
Dog, palkkionmetsästäjä

Perhebisneksiä, osa 1. Dog on edelleen Coloradossa ja auttaa tällä kertaa hyvää ystäväänsä Mary Elleniä. Kahnausta aiheuttaa se, ettei Mary Ellen halua nuorimman poikansa osallistuvan jahtiin. Kohteena on mies, joka on vaihtanut nimeä monta kertaa, mutta lempinimi paljastaa hänet. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2009)

02:55
Dog, palkkionmetsästäjä
Dog, palkkionmetsästäjä

Perhebisneksiä, osa 2. Dog ajaa Coloradossa takaa miestä, joka ei halua jäädä kiinni. Lisäksi perhe kerää varoja järjestölle, joka auttaa ilman vanhempiaan eläviä lapsia. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2009)

03:25
Dog, palkkionmetsästäjä
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

03:50
Voice TV
29.08
Ankkadynastia

Punaniskojen automatka. Jase huijaa Willien lainaamaan hänelle Duck Commanderin asuntoautoa vieden Jepin, Martinin ja Sin roadtripille. Willie löytää Philin ja Kayn pihalta alligaattorin, mikä aiheuttaa kaaoksen. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

06:15
Ankkadynastia
Ihmemies MacGyver

Seinät siisteiksi. Graffititaiteilija pyytää MacGyverin avukseen taistelussa ahneita vuokraisäntiä ja korruptoituneita viranomaisia vastaan, kun hänen isoäitinsä äkillisesti häädetään asunnostaan. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

06:45
Ihmemies MacGyver
Matlock

Viettelys. Matlock puolustaa jalkapallotähteä, jota syytetään joukkueen osaomistajan murhasta. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

07:40
Matlock
70's show

Kaljaa Kanadasta. Halpa kalja houkuttelee poppoon Kanadan-reissulle. Kaljassa on se ikävä puoli, että tarkkaavaisuus kärsii. Jackie hinkuu malliksi, ja Red ostaa viimeisintä kodintekniikkaa. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:30
70's show
70's show

Keikalla. Itse Ted Nugent saapuu Point Placeen, ja Donna saa liput koko porukalle. Valitettavasti takahuoneeseen pääsee vain yksi poppoosta. Red ja Kitty yrittävät vimmatusti muistaa ensitapaamistaan. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

08:55
70's show
TV Shop Tvins

09:25
TV Shop Tvins
Ankkadynastia

Voittajana päivällinen. Robertsonien perhe pitää vuosittaisen kalkkunanvalmistuskilpailunsa Phil tuomarinaan. Myöhemmin Phil vierailee Duck Commanderin toimistossa alkaen tehdä "uudistuksia", jotka eivät miellytä Willietä. (Duck Dynasty, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2012)

12:25
Ankkadynastia
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

Sulhasen näkökulma. Morsian Joi tuo mukanaan sulhasensa, joka on lupautunut maksamaan morsiusneitojen mekot. Mutta yltääkö miehen muotitietoisuus leninkeihin? Toisaalla morsian vie hääseurueensa lumen keskelle. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

12:55
Tahdon morsiuspuvun: Kaasot
Kakkukuningas

Kakkua zombeille. Buddy saa tehtäväkseen valmistaa pimeässä hohtavan kakun zombimuotinäytökseen. Miten sellainen onnnistuu? Kaikki asiakkaat eivät aina ole tarpeeksi ajoissa liikkeellä, mutta Carlo's Bakery täyttää heidänkin toiveensa. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:25
Kakkukuningas
Kakkukuningas

Polttopallomestari. Kilpailuhenkinen Buddy kokeilee taitojaan polttopallossa ja köydenvedossa. Keittiössä syntyy jälleen upeita luomuksia. Polttopallopokaalia muistuttava kakku on aitoa pokaalia muhkeampi. Mahtavan kesäleiriaiheisen kakun sisällä odottaa yllätys. (Cake Boss, tosi-tv, 6. kausi, USA, 2012)

13:50
Kakkukuningas
Ihmemies MacGyver

Journalisti. MacGyver työskentelee kiinalaisten toisinajattelijoiden kanssa laittomien työleirien paljastamiseksi. Hän saa apua nuorelta toimittajalta, joka väittää olevansa MacGyverin poika. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)

14:20
Ihmemies MacGyver
Matlock

Gangsteripomo, osa 1. Ikääntynyt gangsteriperheen pää pääsee vankilasta ja joutuu saman tien epäilyksen alaiseksi kilpailijansa murhasta. Joku yrittää kaivaa Matlockille kuoppaa. (Matlock, draamasarja, 1. kausi, USA, 1986)

15:15
Matlock
Kolmas kivi auringosta

Dick kuulee, että Marylla on aikoinaan ollut lyhyt suhde tohtori Strudwickiin. Mustasukkaisuuspuuskassa Dick suunnittelee kostoa Marylle, mutta onnistuakseen Dickin täytyy ensin suostutella rouva Strudwick mukaan salaiseen suunnitelmaansa. (3rd Rock from the Sun, komedia, 5. kausi, USA, 1999)

16:10
Kolmas kivi auringosta
Kaikki rakastavat Raymondia

Serkku. Raymondia liikaakin muistuttava Gerard-serkku tulee kyläilemään. (Everybody Loves Raymond, komedia, 4. kausi, USA, 1999)

16:40
Kaikki rakastavat Raymondia
Pulmuset

Häät. Bundyt ovat lähdössä sukulaisten häihin, mutta Bud hämmentää soppaa kellistämällä morsiamen. (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:10
Pulmuset
Pulmuset

Unelmaloma. Al on lähdössä viikoksi yksin kalaan, kun Peggy ja Marcy saavat vihiä aikeista ja tunkevat mukaan. Luvassa on varsinainen unelmaloma... (Married... with Children, komedia, 7. kausi, USA, 1992)

17:40
Pulmuset
70's show

Lupaussormus. Eric ja Kelso heittäytyvät hempeiksi. He ostavat tyttöystävilleen sormukset. Seuraa suukkoja, halauksia, valokuvia ja suunnitelmia, mutta myös kyyneliä ja hiljaisia hetkiä pihatiellä. 3. kauden päätösjakso. (That '70s Show, komedia, 3. kausi, USA, 2001)

18:10
70's show
Kellarin kunkku

Sarja jatkuu 7. kauden jaksoin. Tyrittyään ruhtinaallisesti Dougin on hankittava lisäpisteitä aviomiehenä ja tarjottava Carrielle kunnon hemmottelua, jotta vaimo päästäisi hänet poikien kanssa Las Vegasiin. Tuskallisen kylpyläviikonlopun jälkeen on kuitenkin oltava varovainen, etteivät pisteet hupene yhdessä vilauksessa. (The King of Queens, komediasarja, 7. kausi, USA, 2004)

18:40
Kellarin kunkku
Elokuva: Not Another Teen Movie

(Not Another Teen Movie, komedia, USA, 2001) Lukion suosituin poika lyö kavereineen vetoa siitä, pystyykö hän muuttamaan koulun toivottomimman tytön tanssiaisten kuningattareksi. Elokuvassa parodioidaan aiempia tunnettuja teinielokuvia. 80 min. Ohjaus: Joel Gallen. Pääosissa: Mia Kirshner, Jaime Pressly, Randy Quaid.

19:15
Elokuva: Not Another Teen Movie
Elokuva: Lastentarhan kyttä

(Kindergarten Cop, komedia, USA, 1990) Komedia losangelesilaisesta etsivästä John Kimblestä, joka on kokenut yhtä ja toista, mutta ei elämää lastentarhaympäristössä. 102 min. Ohjaaja: Ivan Reitman. Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Pamela Reed, Penelope Ann Miller, Linda Hunt, Richard Tyson, Carroll Baker, Cathy Moriarty.

21:00
Elokuva: Lastentarhan kyttä
Blacklist

Red vinkkaa Lizille adoptiovauvoja välittävästä firmasta, jolla ei ole puhtaat jauhot pussissaan. Vaikuttaa siltä, että lapset ryövätään pahaa-aavistamattomilta äideiltään, mutta pian Lizille ja Resslerille käy ilmi, että tapauksen takana piilee paljon muutakin. (The Blacklist, jännitys, 1. kausi, USA, 2013)

23:10
Blacklist
Elokuva: Nuori naimaton nainen

(Single White Female, draama, USA, 1992) Allison Jones (Bridget Fonda) on ohjelmistosuunnittelija, jonka asunnosta vapautuu petturipoikaystävän poistuttua huone. Allison hakee asuntoonsa kämppäkaveria ja tutustuu tätä kautta salaperäiseen Hedraan (Jennifer Jason Leigh). Barbet Schroederin ohjaamassa eroottisessa trillerissä pureudutaan syvälle ihmismielen pelkotiloihin ja traumoihin. 101 min. Ohjaus: Barbet Schroeder. Pääosissa: Bridget Fonda, Jennifer Jason Leigh, Peter Friedman, Steven Weber.

00:05
Elokuva: Nuori naimaton nainen
Pakkolunastajat

Sarjan 4. kausi alkaa uusintana. Takavarikoijat löytävät varaston, joka on täynnä maksamattomia autoja. Matt ja Sonia joutuvat rodeoratsastajien huijaamiksi. Sonia ja Froy kohtaavat autovarasjengin, joka vie mukanaan takavarikoijien kuormurin. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2010)

02:10
Pakkolunastajat
Pakkolunastajat

Froy ja Lou ottavat haltuunsa kuormurin. Matt ja Lindah kohtaavat turisteja nuorisotalossa. Sonia ja Froy pakkolunastavat ajoneuvon mysteerimieheltä ja hänen kahdelta vaimoltaan. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2010)

02:35
Pakkolunastajat
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

06:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

07:00
Voice TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

08:00
Voice TV
TV Shop Tvins

09:00
TV Shop Tvins
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

12:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

13:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

14:00
Radio City TV
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

15:00
Voice TV
Iskelmä TV

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

16:00
Iskelmä TV
Radio City TV

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

17:00
Radio City TV
Sons of Guns

UUSI KAUSI ALKAA! Red Jacket uudelleenladattuna. Red Jacket Firearms -aseyrityksen perustaja ja omistaja Will Hayden ja hänen monenkirjava henkilökuntansa Louisianan Baton Rougesta rakentavat ainutlaatuisia aseita. (Sons of Guns, tosi-tv-sarja, 2. kausi, USA, 2012)

18:00
Sons of Guns
Hiuskarvan varassa

Discoveryn sarjassa seurataan extremeseikkailija Bear Gryllsin hengenvaarallisia matkoja ympäri maailmaa. (Ultimate Survival, tosi-tv, 3. kausi, USA, 2008)

19:00
Hiuskarvan varassa
Vaaralliset valinnat

Discoveryn uutuussarja vie katsojat hypoteettisten tilanteiden äärelle ja haastaa päättelemään, mikä annetuista vaihtoehdoista on toimivampi selviytymisen kannalta. Hätätilanteessa valinta tapahtuu usein elämän ja kuoleman välillä. Kussakin jaksossa selitetään tieteen keinoin, miksi tietty ratkaisu kannattaa. (Deadly Dilemmas, viihde, 1. kausi, USA, 2013)

20:00
Vaaralliset valinnat
Ajan hidastajat

Jeff Lieberman ja Matt Kearney katsovat maailmaa hidastettuna kameran linssin läpi. Sarjassa nähdään uskomattoman tarkkoja, huippukameralla otettuja kuvasarjoja erilaisista tapahtumista. Jeff ja Matt mm. tutkivat hiilihappojään räjähdysominaisuuksia, kuvaavat moottorisahoilla temppuilevaa jonglööriä sekä heittävät butaanisytyttimiä tehosekoittimeen - kaikki tieteen nimessä! (Time Warp, viihde, 1. kausi, USA, 2008)

20:30
Ajan hidastajat
Fast n' Loud

Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman etsivät latoihin, autotalleihin ja takapihoille unohdettuja autoharvinaisuuksia kunnostaakseen vintage-kulkuneuvot uuteen uskoon ja myydäkseen ne eteenpäin. (Fast n' Loud, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2012)

21:00
Fast n' Loud
Elokuva: Van Helsing

(Van Helsing, toiminta/seikkailu/kauhu, USA/Tshekki, 2004) Hirviönmetsästäjä Van Helsing (Hugh Jackman) lähtee Transilvaniaan kukistamaan kammottavan kreivi Draculan, mutta saakin vastaansa myös Frankensteinin hirviön ja ihmissusia! 131 min. Ohjaus: Stephen Sommers. Pääosissa: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh, Shuler Hensley, Will Kemp.

22:00
Elokuva: Van Helsing
NCIS Rikostutkijat

Huijaus. Ydinpolttoaineen kuljetuksesta vastaava komentaja siepataan. NCIS saa tehtäväkseen etsiä hänet, ennen kuin kansallinen turvallisuus vaarantuu. (Navy NCIS, draamasarja, 3. kausi, USA, 2005)

00:25
NCIS Rikostutkijat
Rikollisten sisäpiirissä

Tuomionsa kärsinyt ja parannuksen tehnyt entinen rikollispomo Lou Ferrante selvittää katsojille kansainvälisten rikollisjengien toimintaa ja kulttuuria tavalla, jota ei ole aiemmin nähty. Discoveryn tuottamassa sarjassa tutustutaan Ferranten johdolla eri maissa toimiviin rikollisryhmiin sekä niiden salaiseen koodistoon ja hierarkiaan. (Inside The Gangster's Code, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)

01:15
Rikollisten sisäpiirissä
Star Trek: The Next Generation

Kadonnut rahtialus USS Genova löytyy juuttuneena valtavaan, pyöreään esineeseen, jonka Enterprisen miehistö tajuaa muistuttavan Dysonin kehää. Kehän sisällä saattaa siis olla kokonaisen tähden sisältämä energiamäärä. Genovasta löytyy vanhanaikaista, mutta taitavasti rakennettua tekniikkaa, josta Geordi haluaa lisätietoja Montgomery Scottilta, Enterprisen entiseltä pääinsinööriltä. Yhtäkkiä kehän sisällä alkaa tapahtua ja molemmat alukset ovat vaarassa tuhoutua. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)

02:05
Star Trek: The Next Generation
Dog, palkkionmetsästäjä

Rötöksiä keskeyttämässä, osa 1. Dog lähtee ajamaan takaa huumeiden käyttäjää, jolla on tilillään huumerikoksia ja autovarkauksia, mutta poliisi ehtii ensin. Seuraava kohde on pakoilija, joka on huumekoukussa ja onnistuu hämäämään Lelandia. Yllättävä käänne ajaa Dogin taitavan pakoilijan jäljille. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2009)

03:00
Dog, palkkionmetsästäjä
Dog, palkkionmetsästäjä

Rötöksiä keskeyttämässä, osa 2. Napattavana on taitava pakoilija, joka on huumekoukussa. Hän juoksuttaa Dogin porukkaa jäljillään ja tuntuu näkevän kaikki heidän liikkeensä. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2009)

03:30
Dog, palkkionmetsästäjä
Voice TV

Suosituimmat pop-videot isoimmilta tähdiltä. The Voice - Kuulostaa Raikkaalta, myös radiossasi.

03:55
Voice TV